Aktivitetstilbud i høstferien

Av: Tore Sandberg | Publisert: 03.10.2018 12:21:53

Spennende aktiviteter for barn og unge, både på biblioteket og i Storstua i høstferien!

Teknisk høstferieverksted på Stor-Elvdal bibliotek (1 dag)

Mini droneworkshop

Bygg et quadcopter med droneekspert Henning Pedersen. Det blir litt grunnleggende gjennomgang av komponenter og sensorer, så blir det bygging og flyving og ellers kan dere spørre om alt dere lurer på om droner og multikoptere.

Praktisk info: Barn under 11 år må ha med en voksen eller storesøsken. Plass til 10 barn. Ferdigbygget drone fås med hjem.

Påmeldingsfrist fredag 5. oktober til sebib@stor-elvdal.kommune.no eller mob 47458301

Teknisk høstferieverksted på Stor-Elvdal bibliotek (2 dag)

Tirsdag 9.oktober kl. 11 (til ca. kl.14)

Ubrukelig robot med micro:bit

Lag din egen sprø robot som kan bevege seg og respondere på omgivelsene!  Micro:bit er en ny, superenkel mikrokontroller med mange muligheter. Innebygget display, enkelt radio og sensorer gjør at du kommer lett i gang.

Du blir veiledet gjennom den enkle blokk-programmeringen og kan utnytte alle de smarte sensorene i kontrolleren. Vi kobler på små servomotorer som kan styre mange ulike bevegelser og du får tilgang til en del "stæsj" som du kan pynte/pimpe roboten med.

Praktisk info: Barn under 11 år må ha med en voksen eller storesøsken. Plass til 10 barn. Ta med din egen pc eller mac med google chrome hvis du har.

Åpen hall i Storstua

Tirsdag 9. oktober kl. 11.00-13.00. Åpent for alle fra 3.-7. klasse.

Det blir frie lek- og idrettsaktiviteter med muligheter for å benytte disponibelt utstyr i idrettshallen.

Voksne vil være tilstede og hjelpe til.

Tilbudet er gratis, og det blir servert frukt. Ingen påmelding, bare møt opp og ta med innesko!

Bli med på en aktiv og sosial høstferiedag i Storstua!

Spørsmål om tilbudet kan rettes til idrettskonsulent Tore Sandberg mob. 95 05 67 58

Sist oppdatert: 12.10.2018 00:52:02
Dele innhold