El-sykkel får eldre ut på tur

Av: Tore Sandberg | Publisert: 06.06.2017 14:38:26
Første tur med el-sykkel på Moratunet

​Margit Øien t.v. var første
passasjer på den nye el-sykkelen
på Moratunet. Jelena Milankov Aladziz
var med som ledsager. Elin Gustu
styrte den nye, flotte doningen.

En splitter ny el-sykkel på Moratunet sykehjem gir helt nye turmuligheter for beboere på sykehjemmet, eldre og funksjonshemmede i kommunen vår.

Margit Øien fikk æren av å være første passasjer på den splitter nye el-sykkelen på Moratunet - med Elin Gustu som "pilot" og Jelena Milankov Aladziz som assistent.  Tilbudet er blitt en realitet etter initiativ fra Adam Bielek på Frivilligsentralen og med økonomisk støtte fra Sammen på sykkel, Gjensidigestiftelsen og flere lokale lag og foreninger: pårørendeforeningen, pensjonistforeningen, LHL og Bygdekvinnelaget. Sykkelen ble offisielt tatt i bruk i dag. Booking kan skje via Moratunet og Frivilligsentralen. God tur!

Sist oppdatert: 06.06.2017 14:50:37