Vi tilbyr både eFaktura og avtalegiro

Av: Tore Sandberg | Publisert: 12.09.2016 10:17:28

​Nå kan du enkelt betale dine kommunale regninger med eFaktura eller Avtalegiro. Du velger selv om du vil få eFakturaer fra Stor-Elvdal kommune i nettbanken din.

eFakturareferanse

Når banken spør om eFakturareferanse, så er dette ditt kundenummer som du finner på papirfakturaen fra Stor-Elvdal kommune.

eFaktura

Du godkjenner din eFaktura i nettbanken før beløpet trekkes fra kontoen. Med eFaktura kan du selv endre beløp, konto og forfallsdato på regningen. Du kan også velge å bli varslet hver gang du mottar en ny eFaktura i nettbanken.

AvtaleGiro

AvtaleGiro er en egen tjeneste for automatisk betaling av faste regninger. Du inngår en avtale med banken om hvilke fakturaer som skal betales direkte fra din konto på forfallsdato. AvtaleGiro passer godt for tjenester som strøm, avis, forsikring, husleie og kommunale avgifter.

En kombinasjon

Det er også mulig å velge en kombinasjon der eFaktura med fakturadetaljene sendes direkte til nettbanken din og lagres der, men du slipper å godkjenne betalingen, da fakturaen automatisk betales på forfallsdato med AvtaleGiro og pengene trekkes på konto.

Avtalene gjøres mellom deg og din bank.

Mer informasjon om efaktura finner du her.

Her inngår du avtalene som gjør det enklere å betale regningene dine

Tekst: Ramona Nordnes, Trysil kommune

Sist oppdatert: 12.09.2016 10:26:09