God sommer i Stor-Elvdal 2018

Av: Tore Sandberg | Publisert: 27.06.2018 09:00:44

Kommunen gir også i år ut en sommerbrosjyre med tips, omtale og oversikt over aktiviteteter, arrangementer og opplevelser i S​tor-Elvdal i sommermånedene.

​Vi som bor her er stolte over kommunen vår, og alle muligheter og tilbud vi har.

Vi vet at det også er mange hyttegjester, turister og andre besøkende som er innom Stor-Elvdal i løpet av sommeren.

Det er mye å finne på, enten du er glad i friluftsliv, litt mer utfordrende aktiviteter, kunst, kultur, gode matopplevelser eller rett og slett har lyst til å besøke en av attraksjonene i kommunen vår. Her er bare noen eksempler: verdens største elg, Storelgen på Bjøråa rasteplass, levende elg på elgsenteret på Evenstad, krigshistorisk samling i Sollia, besøksgård med dyr på Atna, noen av landets beste fiskeelver i Glomma og Atna.

Vi kan også se fram til store arrangementer, folkefesten Kaupangrmart'n i juli og Fossedagene i Sollia første helgen i september.

Sommerbrosjyra er distribuert til alle husstander i Stor-Elvdal. Du finner den også på kommunens servicekontor, biblioteket og mange forretninger og reiselivsbedrifter rundt om i kommunen.

Det er også laget en webversjon som du finner her.

God sommer i Stor-Elvdal!

Sist oppdatert: 28.06.2018 07:48:32
Dele innhold