Nå er bygdeboka Grend og slekt 2 til salgs

Av: Tore Sandberg | Publisert: 21.06.2018 14:37:52
bygdebokoverrekkelse1

​Ola Klefsås tv. fra bygdebokkomiteen stod
for den offisielle overrrekelsen av bygdeboka
til ordfører Terje Hoffstad.

​Lanseringsfesten ble lagt til det siste kommunestyre​møte før sommeren, og det ble fullt hus i foajeen på Storstua.

En rørt Ola Klefsås stod for "pallsprettingen" og fikk æren av å overlevere den rykende ferske boka til oppdragsgiverne ved ordfører Terje Hoffstad. Klefsås er bygdebokkomiteens ubestridte veteran og ildsjel og har nå over ti års fartstid med dette arbeidet. vegard%20s

Forfatter Vegard Sæther orienterte om den store jobben som er lagt ned i nært samarbeid med alle de frivillige. Spesielt ble innsatsen til medlemmer i Stor-Evdal historielag  samt delokale grendekontaktene trukket fram som avgjørende for resultatet. Boka har blitt et praktverk på 768 sider og 3,5 kg og er spekket med interessante opplysninger, bilder og kart. Tredje og siste bind av Grend og slekt vil være ferdig senest innen utgangen av 2020.

Boka dekker området fra og med Messelt i sør til og med Øverengsmoen i nord.

Bøkene kan kjøpes for kr 750 på Stor-Elvdal bibliotek, på servicekontoret og gjennom Stor-Elvdal historielag. Bøker kan sendes på forespørsel.

Sist oppdatert: 21.06.2018 14:49:30
Dele innhold