Nå får du digitale fakturaer fra oss

Av: Tore Sandberg | Publisert: 07.09.2018 09:17:05 | Emneord (los) Kommunale avgifter og gebyrer

​Fra nå vil de fleste få fakturaene fra Stor-Elvdal kommune elektronisk - i nettbanken, i digital postkasse eller på Vipps.

De som allerede har opprettet avtalegiro eller eFaktura for regninger fra kommunen, vil ikke merke noen endring. De får fakturaene i nettbanken som før. Les om efaktura og avtalegiro her.

Digital postkasse

De som har digital postkasse - enten Digipost eller eBoks - vil få fakturaene sendt dit.

Det er viktig å sette på varsling der slik at du får en SMS eller en e-post når du får ny post.
Du kan lese mer om digital postkasse og hvordan du skaffer det deg her.

Du finner også nyttig informasjon på https://www.norge.no/ - Veiviser til offentlige tjenester på nett.

Vipps

De som verken har avtalegiro, eFaktura eller digital postkasse, men som har slått på at de vil ta imot regninger på Vipps, vil få fakturaene fra Stor-Elvdal kommune dit.

I posten

Kun de som ikke har noen av disse digitale løsningene, vil fortsatt få fakturaene i posten.

Men de blir ikke lenger sendt i posten direkte fra kommunen lenger. Disse kommer via distribusjonsprogrammet SÅTE-kommunene har valgt; Multikanal. Det er slutt på at vi skriver ut regningene, putter dem i konvolutter og frankerer dem her. Fakturaene blir sendt elektronisk til Multikanal, så sørger de for å få dem ut til kundene våre. Det sparer kommunen både tid og penger på.

Sist oppdatert: 07.09.2018 13:09:29
Dele innhold