Ny gjeldsrådgiver på plass

Av: Tore Sandberg | Publisert: 07.09.2018 11:43:51 | Emneord (los) Gjeldsrådgivning
Gjermund%20gjeldsrådgiver

​Gjermund Aaseth Løkhaug er nyansatt gjeldsrådgiver i
Stor-Elvdal kommune.

Sliter du med økonomiske problemer? Gjermund Aaseth Løkhaug er ny gjeldsrådgiver i Stor-Elvdal kommune og klar for å hjelpe deg.

​Økonomiske problemer kan oppstå brått og uventet, og få stor betydning for deg og de du har rundt deg.

Gjermund Aaseth Løkhaug (31),  opprinnelig fra Våler i Solør, begynte som gjeldsrådgiver i Stor-Elvdal kommune 6.august 2018.  Han har bakgrunn fra eiendomsmegling, inkasso og regnskap.

Gjermund mener at kontroll på egen økonomi må betraktes som en nødvendighet i dagens samfunn, men at det i noen tilfeller er helt naturlig å søke andre om råd og veiledning.

Av gjeldsrådgiveren kan du få hjelp til økonomiske problemer, og spørsmål knyttet til gjeld og renter. Tilbudet er til for alle som ønsker bistand. Jo tidligere du kommer og søker om hjelp jo lettere blir problemene å løse.

Det er ingen øvre eller minste grense for størrelsen på gjelden eller omfanget av de økonomiske problemene du måtte ha. Selv om økonomiske problemer kan virke vanskelige og kompliserte vil du få hjelp til å få oversikt over din situasjon og forslag til løsninger.

Gjermund vil i samarbeid med deg kunne forhandle med kreditorer, undersøke utleggstrekk eller arbeide med andre faktorer som belaster din økonomi. Dersom det viser seg at du har økonomiske problemer som faller utenfor gjeldsrådgivningen vil du få hjelp videre.

Tjenesten er gratis.

Hvis du ønsker kontakt med gjeldsrådgiveren kan du sende epost til gjermund.aaseth.lokhaug@stor-elvdal.kommune.no eller henvende deg i serviceskranken.

Du kan lese mer informasjon om gjeldsrådgivning og økonomiråd på NAV sin hjemmeside.

Sist oppdatert: 07.09.2018 12:27:53
Dele innhold