Skolestart og trafikksikkerhet

Av: Bjørg Skogsrud | Publisert: 08.08.2018 13:26:01
Klipp%20Hekken

Om en drøy uke starter ungene på skolen igjen og trafikksikkerheten er viktig for alle som går og sykler til skolen.

Særlig for de minste elevene er det viktig å bli sett og tatt hensyn til.
En hekk som har vokst seg stor og grønn og ugjennomsiktig kan utgjøre en alvorlig trafikkfelle.
Også i mer landlige omgivelser er det et godt trafikksikkerhetstiltak å rydde vegetasjon som vokser inntil vegbanen og hindrer sikt.

Alle  hage- og grunneiere oppfordres til å klippe hekken og rydde langs veikanten
Folk som bor langs trafikkerte veier må klippe hekker og busker på eiendommene sine – av hensyn til egen og andres sikkerhet. Høye, tette hekker ved avkjørsler eller store greiner som henger ut i veikryss gjør det uoversiktlig for både bilister, syklister og gående.

Oppfordringen er: Ta en titt på egen eiendom og bidra til fellesskapet.

Sist oppdatert: 08.08.2018 13:42:11
Dele innhold