Folkebadet åpner 3. oktober

Ny sesong på folkebadet starter tirsdag 3. oktober. Badet vil være åpent tirsdager og fredager. Revmatikerforeningens tilbud på lørdager videreføres også som før. ​

Velkommen til åpen brannstasjon

Tre av fire familier har aldri hatt brannøvelse hjemme, ifølge en ny undersøkelse. Brannsikkerhet i hjemmet er hovedtema når brannvesen over hele landet inviterer til Åpen brannstasjon under Brannvernuka lørdag 23. september kl.11.00-14.00.

Her er valgresultatet for Stor-Elvdal

Senterpartiet ble den store valgvinneren også i Stor-Elvdal med en oppslutning på 31,3 %, det er en framgang på 18 % fra forrige stortingsvalg.

Bli med på kurs om spillemidler

​Går ditt lag med en drøm om et nytt anlegg for idrett, fysisk aktivitet eller friluftsliv? Ønsker dere å finne ut om dere kan søke spillemidler? Da er dette kurset noe for deg!

Lars (9) fikk godkjent byggesøknaden sin

​​Da Lars Laurentz (9) og kompisene hans ville bygge ei hytte i skogen sendte Lars søknad om byggetillatelse til kommunen.

Gratis HPV-vaksine til unge kvinner

​Helsestasjonen fortsetter å tilby gratis HPV-vaksine til unge kvinner født etter 1991. Det er tre doser og tilbudet gis på mandager kl. 14-15.

Revidering av sektorplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv

Arbeidet med revidering av sektorplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv er igangsatt. I den forbindelse ønsker vi innspill fra aktuelle lag og foreninger.

Informasjon om legesituasjonen

​Av ulike grunner er det for tiden redusert dekning av fastleger i kommunen. For å ivareta befolkningens behov for helsehjelp vil det derfor bli utstrakt bruk av vikarer en periode. Dette er ikke ideelt, men nødvendig i nåværende situasjon og vi ber om forståelse for det.

Abakus har ledig stilling

Det er ledig 100% stilling som innkjøpsrådgiver ved kontoret i Engerdal kommune. Stor-Elvdal kommune er en av eierne i selskapet. Søknadsfristen er 21. september. For mer informasjon se www.abakus.as.

Her er kulturnytt for september

​Vi går en spennende og innholdsrik høst i møte på kulturfronten! September starter med Fossedagene i Sollia og byr blant annet også på høstmarked på Koppang.

Søknadsfrist spillemidler til anlegg for idrett og fysisk aktivitet

​Kommunens søknadsfrist for spillemidler til anlegg for idrett og fysisk aktivitet 2018 er 15.10.17. Lag og foreninger som har planer om å søke oppfordres til å ha alt klart i god tid før fristen.

Her er årets 1. klassinger

20 spente og forventningsfulle 1. klassinger møtte opp til første skoledag ved Koppang skole.

Ta med vann på tur

​Dette er en liten påminnelse til alle som er ute på tur i den flotte naturen vår. Det kan være lurt å ta med drikkevann, særlig i områder med mange beitedyr.

Bemanning og åpningstider på helsestasjonen

​I forbindelse med ferieavvikling vil helsestasjonen være uten helsesøster i perioden 31.07.17-18.08.17. Helsestasjonen vil være åpen mandager og torsdager fra kl. 08.00 - 12.00 i denne perioden. Helsestasjonslege vil foreta planlagte helseundersøkelser 07.08. og 14.08.17.

Siste 5 på topp-tur klar

Her finner du beskrivelsen på det siste av årets 5 på topptur-mål, hustuftene i Grindfossberget.

Prisdryss på martnsåpningen

Gerd Strand ble kåret til årets ildsjel, Anne Lise og Åge Hval fikk folkets hederspris og Thomas Kort ble tildet Ungdommens Idrettspris under åpningen av Kaupangrmart'n onsdag kveld.

Etablererkurs til høsten

Går du med en gründer i magen, og har lyst og planer om å starte ​egen bedrift? Eller har du allerede en virksomhet og trenger litt påfyll? Til høsten starter nytt etablererkurs opp på Rena.

Bygdebokarbeidet mer omfattende enn forventet

Det legges ned en enorm arbeidsinnsats både av bygdebokforfatter og frivillige med bygdebokserien Grend og slekt 2 & 3. Men arbeidet er mer omfattende enn forventet og det vil derfor ta ennå noe tid før bind 2 er ferdig.

God sommer i Stor-Elvdal!

​Stor-Elvdal har mye å by på av aktiviteter og tilbud i sommer. Kommunen har også i år gitt ut en sommerbrosjyre som er distribuert til alle husstander. Her finner du webutgaven!

Oppstart av arbeid med kommuneplanens samfunnsdel

Viktig melding til alle lag og foreninger vedrørende oppstart av arbeid med kommuneplanens samfunnsdel og høring av forslag til planprogram

Sollia barnehage trenger tilkallingsvikarer

​Er du ledig en eller flere dager i uka og kan tenke deg å jobbe i barnehage?

Ferieplan for fysioterapeutene

Her får du oversikt over ferieavviklingen i fysioterapitjenesten.

Reguleringsplan for Storgata 107 er vedtatt

​Reguleringsplanen for Storgata 107 ble enstemmig vedtatt i kommunestyret 21.06.2017.

Storgata stengt under TransØsterdalen

Søndag blir det mange syklister i Koppang sentrum. Da er det målgang for tredagersrittet TransØsterdalen, og Storgata blir stengt fra gamle bokhandelen til Storstua fra ca kl. 11-16.

Siste kommunestyremøte før ferien

Det er mange og store saker til behandling i det siste kommunestyremøtet før sommerferien onsdag 21. juni. ​

Reguleringsplan for Båsrøsta boligområde vedtatt

​Kommunestyret har vedtatt reguleringsplanen for Båsrøsta boligområde.

Nytt telefonnummer til lensmannskontoret

Etter at det gamle telefonsystemet takket for seg har Stor-Elvdal lensmannskontor nå fått nytt telefonnummer: 62 56 77 50​

Dyrevernnemnda i Sør-Østerdal

Jo Gimse er Stor-Elvdals representant i dyrevernnemnda i Sør-Østerdal. ​

Her er årets 5 på topp-turer

5 på topp-sesongen starter 15. juni. Fem familievennlige turmål pluss en "bonustur" til Stor-Elvdals høyeste fjell venter på deg!

Reguleringsplan for sanering av jernbaneoverganger på Bjørånes

Forslag til reguleringsplan for sanering av planoverganger på Bjørånes legges ut til offentlig ettersyn. Høringsfristen er 31.07.17.

Sist oppdatert: 20.03.2017 14:32:10