Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Nyheter

 Nyheter

OBS Tidspunkt for Jaktkantaten

Nivalis barokkorkester framfører Jaktkantaten av J.S. Bach i Storstua TORSDAG 20/9 kl. 19.30, ikke onsdag som tidligere annonsert. ​

Slik vil du merke NATO-øvelsen

​Den store NATO-øvelsen Trident Juncture 2018 vil ikke berøre Stor-Elvdal i særlig grad, men øvelsen vil merkes godt med periodevis stor militærtrafikk på riksveg 3 og fylkesveg 30.

Åpen brannstasjon og fokus på brannsikkerhet

​Brannvernuka markeres også i år med åpen brannstasjon på Koppang lørdag 22. september kl. 11-14. Brannsikkerhet i boliger er hovedtema.

Gründerkveld på Rena

​Åmot og Elverum kommune arrangerer sammen med Sør-Østerdal Næringshage en gründerkveld på Nye Rena Bowling den 4. oktober kl.18.00-21.00.
Arrangementet passer både for deg som vurderer å starte bedrift, akkurat har startet bedrift eller allerede har etablert egen bedrift.

Ny gjeldsrådgiver på plass

Sliter du med økonomiske problemer? Gjermund Aaseth Løkhaug er ny gjeldsrådgiver i Stor-Elvdal kommune og klar for å hjelpe deg.

Nå får du digitale fakturaer fra oss

​Fra nå vil de fleste få fakturaene fra Stor-Elvdal kommune elektronisk - i nettbanken, i digital postkasse eller på Vipps.

Plan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv på høring

Revidert plan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv 2018-2021 legges ut på høring til 12. oktober. ​

Rikholdig kulturmeny i september

Kulturhøsten får en pangstart med alt som skjer i september. Fossedagene, høstmarked, foredrag med Petter "uteligger" Nyquist, storfilmen "Skjelvet" og åtte andre forestillinger på kino er bare noe av det som skjer i september.

Felles innsats mot hodelus

​I år som tidligere år oppfordrer Folkehelseinstituttet til felles innsats mot hodelusa i uke 35. Helsesøster Eli Undseth kommer på skolene på Koppang torsdag 30.08, og vil ta opp temaet da.  

Nå er vi 2.473 innbyggere

Innbyggertallet i Stor-Elvdal var stabilt i 2. kvartal. Vi ble en færre, og det er nå 2.473 innbyggere i kommunen vår. ​

Nå er det gratis å gå på fritidsklubben

Vi er stolte over at kommunen kan tilby ungdommene våre en trygg og god fritidsklubb! Fra i høst kan også 7. klassingene gå på klubben, og politikerne har vedtatt at tilbudet skal være helt gratis!

 

Storelgen-produkter til salgs

Nå kan du kjøpe flere nyttige profileringsartikler med Storelgen og kommunelogo på. Produktene ligger ute til salgs på kommunens servicekontor (62 46 46 00).

Gode skoleresultater

​​Tallene for grunnskolepoeng skoleåret 2017/2018 er publisert i dag.

Her er årets førsteklassinger

​25 spente og forventningsfulle førsteklassinger møtte opp til første skoledag på Koppang skole.

Totalforbud mot bruk av åpen ild oppheves

​Vedtak om totalforbud mot bruk av åpen ild i eller i nærheten av skog og mark som også gjaldt faste bål- og grillplasser og bruk av engangsgrill,  oppheves fra og med 13. august.

Skolestart og trafikksikkerhet

Om en drøy uke starter ungene på skolen igjen og trafikksikkerheten er viktig for alle som går og sykler til skolen.

Pressemelding fra Landbrukets brannvernkomié

Landbruket må høyne brannberedskapen.

Situasjonen er nå så ekstrem over store deler av landet at bønder oppfordres til å iverksette ytterligere tiltak for å høyne brannberedskapen. Viktigst er det å sørge for lett tilgjengelig slokkeutstyr, ikke minst nå i forbindelse med det forestående innhøstningsarbeidet.

Informasjon om helsesøstertjenesten

​Eli Undseth  ( tlf 91793618) er nå tilbake som helsesøster i kommunen og vil  fungere som ledende helsesøster i 100% stilling, mens Inger Marie Furuseth er innvilget 1 års permisjon fra stillingen.

Husk å levere tilbake hjelpemidler

​Hjemmetjenesten ber om at hjelpemidler som er utlånt av kommunen, og ikke lenger er i bruk, blir levert tilbake så raskt som mulig.

Husk å levere spørreskjema til grend og slekt 3

​Arbeidet med tredje bind av bygdebokserien Grend og slekt er i full gang. Bygdebokforfatter Vegard Sæther oppfordrer alle om å levere skjema med mest mulig utfyllende opplysninger.

Her er vinnerne av mart'nsquizen

​Over 60 besvarelser kom inn på årets mart'nsquiz. Bare ni hadde alle sju svarene riktig. Av dem ble Anne Tove Østerhagen, Øyvind Modal og Marie Eugenie Berget trukket ut som vinnere.

Atna-ildsjeler fikk prisen

​Atna-ildsjelene Sonja Mertens, Steinar og Wenche Gustu Larsen ble hedret som årets ildsjeler under mart'nsåpningen onsdag kveld.

Informasjon om legesituasjonen

​Her kommer informasjon om fastlege/legesituasjonen i kommunen.

Nytt kommunalt aktivitetstilbud

Enhet helse starter opp med et nytt aktivitetstilbud for dem under ​60 - med naturen som treningsarena.

Kantslått langs kommunal vei - pass på fiberledninger

I løpet av få uker begynner kommunen med kantslått langs kommunale veier. Fiberledninger som stikker opp i grøfter og i tomtegrenser  langs vei må graves ned. Kommunen tar ikke ansvar for fiberledninger som blir berørt av kantslåtten.

 

Reguleringsplan for Tekna park - offentlig ettersyn

Forslag til reguleringsplan for Tekna park ble behandlet i Planutvalget den 06.06.2018. Det ble fattet følgende enstemmig vedtak:

Med hjemmel i plan- og bygningslovens §12-11, legges forslag til reguleringsplan for Tekna park, ut til høring og offentlig ettersyn.

Høringsfrist 16.08.2018

Vannavstenging og gravearbeider i Skoleveien

​Kommunen legger nytt vann- og avløpsanlegg i deler av Skoleveien, og veien vil være stengt fra innkjøring til parkeringsplassen Koppang skole og til og med krysset Sollihøgda/Skoleveien. Skoleveien vil være stengt fra mandag 2. juli til ut i uke 28.

God sommer i Stor-Elvdal 2018

Kommunen gir også i år ut en sommerbrosjyre med tips, omtale og oversikt over aktiviteteter, arrangementer og opplevelser i S​tor-Elvdal i sommermånedene.

Nå er bygdeboka Grend og slekt 2 til salgs

​Lanseringsfesten ble lagt til det siste kommunestyre​møte før sommeren, og det ble fullt hus i foajeen på Storstua.

Melding om vedtak - reguleringsplan for Koppang sentrum midt

Reguleringsplanen for Koppang sentrum midt ble behandlet i Stor-Elvdal kommunestyre, 23.05.2018, sak 18/21, med følgende enstemmig vedtak :

Med hjemmel i plan- og bygningsloven § 12-12 vedtas reguleringsplan for Koppang sentrum midt med følgende endringer

Sist oppdatert: 04.06.2018 13:19:15
 
Stor-Elvdal kommune - tlf 62 46 46 00 - postmottak@stor-elvdal.kommune.no - Postboks 85, 2481 Koppang
organisasjonsnummer 964 948 887 - kommunenummer 0430 - bankkontonummer 1850 07 20073
 
Ansvarlig redaktør: Rådmann - Nettredaktør: Tore Sandberg