Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Nyheter

 Nyheter

Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom for 2018

Det foreligger en nasjonal tilskuddordning mot barnefattigdom som administreres av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet. ​

Utsending av kommunale avgifter

Faktura på kommunale avgifter for 4. termin er utsendt  med forfall 29.11.17.

Stor og vellykket utdanningsmesse

​Det jobbes aktivt med å rekruttere flere elever til Midt-Østerdal videregående skole. Tirsdag 7. november ble det arrangert åpen dag og utdanningsmesse i Storstua. Der var også kommunen representert.

Gratis HPV-vaksine til unge kvinner

​Helsestasjonen fortsetter å tilby gratis HPV-vaksine til unge kvinner født etter 1991-1996. Det er tre doser og tilbudet gis på mandager kl. 14-15. Programmet har to års varighet, den første av de tre dosene må senest være påbegynt innen utgangen av 2018.

Rv.3 Evenstad - Imsroa S - Reguleringsplan til offentlig ettersyn

Statens vegvesen har, i samarbeid med Stor-Elvdal kommune, utarbeidet forslag til reguleringsplan som skal legge til rette for utvikling av eksisterende veg for å utbedre trafikkforholdene langs rv.3 på strekningen

Her er alt som skjer i november

Den store kinodagen og kulturskolens høstkonsert er blant høydepunktene i en innholdsrik novembermåned på kulturfronten. ​

Birkebeinerveien vinterstengt

​Birkebeinerveien er vinterstengt fra og med mandag 23. oktober kl. 21.00.

Informasjon om utsending av eiendomsskatt og kommunale avgifter

​Det er en del spørsmål rundt utsendte fakturaer for eiendomsskatt. Her får du informasjon om når og hvordan kommunen krever inn eiendomsskatt og kommunale avgifter.

Samarbeid mellom kommuneskogen og høgskolen

​Høgskolen i Innlandet, Avdeling for Anvendt Økologi og Landbruksfag, Evenstad og K.F. Stor-Elvdal kommuneskoger har inngått en samarbeidsavtale om bruk av kommuneskogens arealer til undervisning og forskning.

5 på topp-vinnere trukket ut

Årets 5 på topp ble igjen en suksess med hele 678 personer registrert på tur. Hele 98 besøkte fem eller seks topper! Nå er det trukket ut heldige vinnere blant deltakerne som har besøkt årets topp-turmål. ​

Barnehageopptak 2 - søknadsfrist 1. november

​Stor-Elvdal kommune praktiserer nå  to opptak pr. barnehageår – hovedopptak gjeldende fra 15.august,  og andre opptak gjeldende fra 1.januar. Søknadsfristen  for 2.opptak er 1.november 2017.

Nye åpningstider på sentralbordet

Fra 2. oktober vil kommunens sentralbord 62 46 46 00 igjen være åpent fra kl. 08.00-15.00. Åpningstidene forøvrig på kommunehuset er kl. 10.00-14.00. ​

Her er kulturnytt for oktober

​Teater Innlandet besøker Storstua med to spennende forestillinger i oktober. Kinoen er også i gang igjen for fullt.

Her er protokollen fra siste kommunestyremøte

Evaluering av ny organisasjonsmodell, reviderte vedtekter for Stor-Elvdal museum Nystu Trønnes og flere reguleringsplansaker var blant sakene som ble behandlet i kommunestyremøtet 20.09.

Skattedirektoratet endrer rutiner for betalingspåminnelse

​Skatteoppkreveren i Stor-Elvdal informerer om melding fra Skattedirektoratet, som etter en del klager endrer sine rutiner for innfordring av forskuddsskatt.

Folkebadet åpner 3. oktober

Ny sesong på folkebadet starter tirsdag 3. oktober. Badet vil være åpent tirsdager og fredager. Revmatikerforeningens tilbud på lørdager videreføres også som før. ​

Her er valgresultatet for Stor-Elvdal

Senterpartiet ble den store valgvinneren også i Stor-Elvdal med en oppslutning på 31,3 %, det er en framgang på 18 % fra forrige stortingsvalg.

Lars (9) fikk godkjent byggesøknaden sin

​​Da Lars Laurentz (9) og kompisene hans ville bygge ei hytte i skogen sendte Lars søknad om byggetillatelse til kommunen.

Revidering av sektorplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv

Arbeidet med revidering av sektorplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv er igangsatt. I den forbindelse ønsker vi innspill fra aktuelle lag og foreninger.

Informasjon om legesituasjonen

​Av ulike grunner er det for tiden redusert dekning av fastleger i kommunen. For å ivareta befolkningens behov for helsehjelp vil det derfor bli utstrakt bruk av vikarer en periode. Dette er ikke ideelt, men nødvendig i nåværende situasjon og vi ber om forståelse for det.

Her er kulturnytt for september

​Vi går en spennende og innholdsrik høst i møte på kulturfronten! September starter med Fossedagene i Sollia og byr blant annet også på høstmarked på Koppang.

Søknadsfrist spillemidler til anlegg for idrett og fysisk aktivitet

​Kommunens søknadsfrist for spillemidler til anlegg for idrett og fysisk aktivitet 2018 er 15.10.17. Lag og foreninger som har planer om å søke oppfordres til å ha alt klart i god tid før fristen.

Her er årets 1. klassinger

20 spente og forventningsfulle 1. klassinger møtte opp til første skoledag ved Koppang skole.

Ta med vann på tur

​Dette er en liten påminnelse til alle som er ute på tur i den flotte naturen vår. Det kan være lurt å ta med drikkevann, særlig i områder med mange beitedyr.

Bemanning og åpningstider på helsestasjonen

​I forbindelse med ferieavvikling vil helsestasjonen være uten helsesøster i perioden 31.07.17-18.08.17. Helsestasjonen vil være åpen mandager og torsdager fra kl. 08.00 - 12.00 i denne perioden. Helsestasjonslege vil foreta planlagte helseundersøkelser 07.08. og 14.08.17.

Siste 5 på topp-tur klar

Her finner du beskrivelsen på det siste av årets 5 på topptur-mål, hustuftene i Grindfossberget.

Prisdryss på martnsåpningen

Gerd Strand ble kåret til årets ildsjel, Anne Lise og Åge Hval fikk folkets hederspris og Thomas Kort ble tildet Ungdommens Idrettspris under åpningen av Kaupangrmart'n onsdag kveld.

Etablererkurs til høsten

Går du med en gründer i magen, og har lyst og planer om å starte ​egen bedrift? Eller har du allerede en virksomhet og trenger litt påfyll? Til høsten starter nytt etablererkurs opp på Rena.

Bygdebokarbeidet mer omfattende enn forventet

Det legges ned en enorm arbeidsinnsats både av bygdebokforfatter og frivillige med bygdebokserien Grend og slekt 2 & 3. Men arbeidet er mer omfattende enn forventet og det vil derfor ta ennå noe tid før bind 2 er ferdig.

God sommer i Stor-Elvdal!

​Stor-Elvdal har mye å by på av aktiviteter og tilbud i sommer. Kommunen har også i år gitt ut en sommerbrosjyre som er distribuert til alle husstander. Her finner du webutgaven!

Sist oppdatert: 20.03.2017 14:32:10
 
Stor-Elvdal kommune - tlf 62 46 46 00 - postmottak@stor-elvdal.kommune.no - Postboks 85, 2481 Koppang
organisasjonsnummer 964 948 887 - kommunenummer 0430 - bankkontonummer 1850 07 20073
 
Ansvarlig redaktør: Rådmann - Nettredaktør: Tore Sandberg