Siste 5 på topp-tur klar

Her finner du beskrivelsen på det siste av årets 5 på topptur-mål, hustuftene i Grindfossberget.

Gustu fungerer som ordfører

Varaordfører Morten Gustu vil fra lørdag 22.07. til 08.08. være fungerende ordfører mens Terje Hoffstad har ferie.
 Gustu kan nås på mobil 905 58 321 eller mail gustu@online.no.

Prisdryss på martnsåpningen

Gerd Strand ble kåret til årets ildsjel, Anne Lise og Åge Hval fikk folkets hederspris og Thomas Kort ble tildet Ungdommens Idrettspris under åpningen av Kaupangrmart'n onsdag kveld.

Etablererkurs til høsten

Går du med en gründer i magen, og har lyst og planer om å starte ​egen bedrift? Eller har du allerede en virksomhet og trenger litt påfyll? Til høsten starter nytt etablererkurs opp på Rena.

Bygdebokarbeidet mer omfattende enn forventet

Det legges ned en enorm arbeidsinnsats både av bygdebokforfatter og frivillige med bygdebokserien Grend og slekt 2 & 3. Men arbeidet er mer omfattende enn forventet og det vil derfor ta ennå noe tid før bind 2 er ferdig.

Forskrift om tildeling av langtidsopphold i sykehjem - høring

Forslag til forskrift for tildeling av langtidsopphold i sykehjem eller tilsvarende bolig i Stor-Elvdal kommune sendes ut på høring med frist 1.9.2017.

God sommer i Stor-Elvdal!

​Stor-Elvdal har mye å by på av aktiviteter og tilbud i sommer. Kommunen har også i år gitt ut en sommerbrosjyre som er distribuert til alle husstander. Her finner du webutgaven!

Oppstart av arbeid med kommuneplanens samfunnsdel

Viktig melding til alle lag og foreninger vedrørende oppstart av arbeid med kommuneplanens samfunnsdel og høring av forslag til planprogram

Sollia barnehage trenger tilkallingsvikarer

​Er du ledig en eller flere dager i uka og kan tenke deg å jobbe i barnehage?

Ferieplan for fysioterapeutene

Her får du oversikt over ferieavviklingen i fysioterapitjenesten.

Varsel om oppstart av arbeid med kommuneplan

​Varsel om oppstart av arbeid med kommuneplanens samfunnsdel og høring forslag til planprogram for kommuneplanens samfunnsdel og arealdel 2017-2040 Stor-Elvdal kommune - høringsfrist 18.08.2017

Reguleringsplan for Storgata 107 er vedtatt

​Reguleringsplanen for Storgata 107 ble enstemmig vedtatt i kommunestyret 21.06.2017.

Reguleringsplan for Moelven Østerdalsbruket - offentlig ettersyn

Forslag til reguleringsplan for Moelven Østerdalsbruket ble behandlet i Planutvalget den 21.06.2017 og legges nå ut til offentlig ettersyn med høringsfrist 21.08.2017

Storgata stengt under TransØsterdalen

Søndag blir det mange syklister i Koppang sentrum. Da er det målgang for tredagersrittet TransØsterdalen, og Storgata blir stengt fra gamle bokhandelen til Storstua fra ca kl. 11-16.

Siste kommunestyremøte før ferien

Det er mange og store saker til behandling i det siste kommunestyremøtet før sommerferien onsdag 21. juni. ​

Salg av tjenestebiler

​Kommunen selger to stk tjenestebiler, Mitsubishi Outlander 2011 mod varebil. Begge bilene har firehjulstrekk.

Reguleringsplan for Båsrøsta boligområde vedtatt

​Kommunestyret har vedtatt reguleringsplanen for Båsrøsta boligområde.

Nytt telefonnummer til lensmannskontoret

Etter at det gamle telefonsystemet takket for seg har Stor-Elvdal lensmannskontor nå fått nytt telefonnummer: 62 56 77 50​

Dyrevernnemnda i Sør-Østerdal

Jo Gimse er Stor-Elvdals representant i dyrevernnemnda i Sør-Østerdal. ​

Står du i manntallene?

​Mandag 11. september er det stortingsvalg. Du har stemmerett hvis du står i manntallet i en kommune og oppfyller vilkårene som du kan lese mer om i denne saken.

Reguleringsplan for Bjøråneset grustak til offentlig ettersyn

​Forslag til detaljregulering for Bjøråneset grustak ble behandlet i planutvalget 09.06.17 og legges nå ut til offentlig ettersyn.

Her er årets 5 på topp-turer

5 på topp-sesongen starter 15. juni. Fem familievennlige turmål pluss en "bonustur" til Stor-Elvdals høyeste fjell venter på deg!

Reguleringsplan for sanering av jernbaneoverganger på Bjørånes

Forslag til reguleringsplan for sanering av planoverganger på Bjørånes legges ut til offentlig ettersyn. Høringsfristen er 31.07.17.

Birkebeinerveien åpner 16. juni

På grunn av regnværet den siste tiden er sesongåpningen av Birkebeinerveien ​utsatt til fredag 16. juni.

Søknadsfrist for halleie i Storstua

Søknadsfristen for leie av treningstid i idrettshallen i Storstua sesongen 2017/2018 er 9. juli. ​

El-sykkel får eldre ut på tur

En splitter ny el-sykkel på Moratunet sykehjem gir helt nye turmuligheter for beboere på sykehjemmet, eldre og funksjonshemmede i kommunen vår.

Gustu blir varaordførervikar

Morten Gustu (Ap) trer inn i varaordførervervet når partikollega Linda Otnes Henriksen​ går ut i svangerskapspermisjon fra 14.06.2017.

Dr. Hagen takker av som kommunelege

​30. mai ble Tone Hagen takket av etter nærmere 30 års tjeneste i Stor-Elvdal kommune.

Det er mye som skjer i juni

Atnadagene gir en pangstart på en junimåned spekket med aktiviteter og arrangementer i kommunen vår. ​Kulturnytt for juni gir deg mer informasjon.

Sesongstart for Stolpejakten

Fra mandag 22. mai kan du igjen starte jakten på stolper i Koppang-området. Dette er et supert trimtilbud for hele familien!​

Sist oppdatert: 20.03.2017 14:32:10