​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​​​​

Sesongstart for Stolpejakten

Fra mandag 22. mai kan du igjen starte jakten på stolper i Koppang-området. Dette er et supert trimtilbud for hele familien!​

Gladmelding i skolesaken

​Fem av åtte programområder ved Midt-Østerdal videregående skole som var foreslått kuttet fra høsten, blir likevel opprettholdt. Fylkesrådets vedtak mandag er en skikkelig gladmelding for Stor-Elvdal, ikke minst for alle berørte elever og ansatte ved MØVGS.

Opprop fra kommunen mot fylkesrådets innstilling

Administrasjonen og kommunestyret i Stor-Elvdal reagerer kraftig på forslaget om å kutte 8 av 11 studietilbud ved Midt-Østerdal videregående skole. Nå er det sendt et opprop til fylkesrådet som skal behandle saken mandag. ​

Mobilisering for Midt-Østerdal videregående

Forslaget om kraftig kutt i studietilbudet ved Midt-Østerdal videregående skole skaper stor bekymring i Stor-Elvdal. ​

Storelgen godkjent som eget varemerke

Stor-Elvdal kommune har søkt patentstyret og fått godkjent Storelgen som eget varemerke. ​

Kommunale avgifter for 2. termin

Faktura på kommunale avgifter for 2. terminog renovasjon fritidsabonnement 2017 sendes ut i disse dager, med forfall 23.05.17.

Stor krigshistorisk samling i Sollia

På selve frigjøringsdagen 8. mai ble Sollia krigshistoriske samling på Amperhaugen offisielt åpnet. Fra 14. mai kan Jo Øvergaard vise fram en av landets største private samlinger fra krigens dager til publikum.

Reguleringsplanen for Tresa grustak er vedtatt

Kommunestyret vedtok 26.04.17 reguleringsplanen for Tresa grustak (KF Stor-Elvdal kommuneskoger)​.

Spar penger og klima med Energiportalen

Energikampanjen «grønne uker» er over, men Energiportalen på nett er fremdeles er tilgjengelig.​

Takk til alle som bidro på sentrumsdugnaden!

En stor takk for en super innsats til dere som deltok på gårsdagens frivillige dugnad, i regi av Sentrumsforeningen på Koppang og teknisk drift i Stor-Elvdal kommune!

Formannskapsmøte er utsatt

Møtet i formannskapet/planutvalget​ som var berammet til 3. mai er utsatt. Informasjon om ny dato kommer senere.

Kulturnytt med 17. mai-program

Det blir tradisjonell 17. mai-feiring både på Koppang og Trønnes. Du finner program og oversikt over andre arrangementer og aktiviteter i kulturnytt for mai. ​

Telefontrøbbel på lensmannskontoret

Det gamle telefonnummeret til Stor-Elvdal lensmannskontor, 62 46 48 00 fungerer ikke lenger. Enten må du nå ringe 02800 eller mobilnummer 911 80 157/995 43 240.

Bli med på folkehelsekampanjen Sykle til VM 2017

Tråkk til og bli med på folkehelsekampanjen Sykle til VM 2017. Da får du også gjort deg bedre kjent i kommunen vår!

Mulig å bestille legetime igjen

Det er fortsatt redusert kapasitet på legekontoret, men det er åpnet igjen for timebestilling. ​

Vedtatt reguleringsplan for Atnasjø Kafe

Reguleringsplanen for Atnasjø Kafé ble behandlet i Stor-Elvdal kommunestyre, 15.02.2017, sak 17/6.

Endring av tømmedager for renvovasjon

​Pga. av beveglige helligdager er det gjort  noen endringer på renovasjonsrutene  i ukene 16, 18, 20 og 23.

Høring - endring av reguleringsplan for Koppang tømmerterminal

​Med hjemmel i plan og bygningslovens §12-10, legges reguleringsplan for Koppang tømmerterminal ut til offentlig ettersyn. Høringsfrist 06.06.2017

Redusert legebemanning i Stor-Elvdal kommune

Grunnet sykdom vil det ikke være mulig å bestille ordinære legetimer. Det arbeides med å skaffe legevikar. Informasjon om når timebøkene åpnes kommer så snart legevikar er på plass. ​

NRK Sommertoget gir muligheter for å vise fram kommunen

​NRK Sommertoget kjører gjennom Stor-Elvdal i juli – en strålende anledning til å vise fram kommunen vår! Vi oppfordrer alle til å komme på åpent møte på Koppang tirsdag 25.april kl 18.00 for informasjon, planlegging og lufting av gode ideer.

Tenk brannsikkerhet i påsken

​En undersøkelse foretatt av Norsk brannvernforening i samarbeid med Tryg i 2016, viser at rundt 8000 hytter i Norge ikke har røykvarsler, og hele 15000 hytter mangler slokkeutstyr.

Henvendelser om skatteoppgjøret 2016

Hvis spørsmål eller henvendelser om skatteoppgjøret for 2016 må du kontakte skatteetaten på tlf 800 80 000. Skatteoppkreveren kan ikke svare på spørsmål rundt dette. ​

Her er skoleruta for 2017-2018

Skoleruta for neste skoleår er klar. Her får du oversikt over skolestart og tidspunkt for ferier. Se link til høyre.

Nye rutiner på Nav-kontoret

​For å få mer tid til brukere med sammensatte behov blir det fra 1. april endringer i publikumsmottaket på Nav.

Her er kulturnytt for april

En litt roligere kulturmåned på grunn av påsken, men det er mye som skjer også i april​. Det blir blant annet et åpent planleggingsmøte i forbindelse med at NRK Sommertoget gjester Stor-Elvdal i juli.

Kartlegging av bredbåndstilgangen i kommunen

Stor-Elvdal kommune ønsker innbyggernes hjelp til å kartlegge bredbåndstilgangen rundt om i kommunen. Derfor oppfordrer vi alle husstander om å svare på en kort spørreundersøkelse. ​

Utvidet jakttid på bever - offentlig ettersyn

​Utkast til forskrift for utvidet jakttid på bever i Stor-Elvdal legges ut til offentlig ettersyn. Høringsfrist er 03.04.17.

Reguleringsplan for Storgata 107 - offentlig ettersyn

Forslag til reguleringsplan for Storgata 107 ble behandlet i Planutvalget den 15.03.2017. Reguleringsplanen legges ut til offentlig ettersyn. Høringsfristen er 24.04.17.

Nye kommuneleger ansatt

​Alexander Ytredal er ansatt som kommunelege 1 etter Tone Hagen som går av for alderspensjon i vår. Farazia Ansar er ansatt som kommunelege 2.

Har du lyst til å bli støttekontakt eller besøkshjem?

​Barneverntjenesten har stadig behov for nye støttekontakter og besøkshjem. Kanskje dette er noe for deg?

Sist oppdatert: 20.03.2017 14:32:10