Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Nyheter

 Nyheter

Søknadsfrist barnehageåret 2018/2019

​Ønsker du barnehageplass i Stor-Elvdal fra barnehageåret 2018/2019? Søknadsfristen er 15. mars.

Forvaltning og adgang til jakt og fangst på bever

​Stor-Elvdal kommunestyre vedtok mål for forvaltning av bever og  fastsatte ny forskrift om adgang til jakt og fangst av bever i Stor-Elvdal den 31.01.2018, sak 18/6.

Oppstart- og informasjonsmøte i AA/NA

​​Vi ønsker velkommen til et oppstart- og informasjonsmøte i AA/NA på Moratunet, 1. Mars 2018 kl. 19.00. Dette møtet er også åpent for pårørende og eventuelt andre interesserte.

Kommunale avgifter for 1. termin

Faktura for kommunale avgifter (inkl. vannmåleroppgjør) for 1. termin 2018 sendes ut i disse dager. Forfall er 22.02.2018

Vedtatt reguleringsplan for RV3 Evenstad bru til Imsroa syd

​Reguleringsplanen for Rv. 3 Evenstad bru til Imsroa syd ble behandlet i Stor-Elvdal kommunestyre, 31.01.2017, sak 18/7, med følgende enstemmig vedtak:

Borgerlig vielse i Stor-Elvdal kommune

Ansvaret for gjennomføring av borgerlige vielser er fra 2018 overført fra domstolene til kommunene. Vi er også klare for borgerlige vielser i Stor-Elvdal kommune!

Søknadsfrist for kommunale kulturmidler er 1. mars

​Det er i år øremerket kr 50 000 til grendeutvalg og grendehus. Øvrige søknader til frivillige ikke kommersielle aktiviteter og arrangementer innenfor idrett og friluftsliv og alle typer kulturformål vil bli behandlet under ett.

Gratis HPV-vaksine til unge kvinner

​Helsestasjonen fortsetter å tilby gratis HPV-vaksine til unge kvinner født etter 1991-1996. Det er tre doser og tilbudet gis på mandager kl. 14-15. Programmet har to års varighet, den første av de tre dosene må senest være påbegynt innen utgangen av 2018.

Kulturnytt for februar

Teater Innlandet besøker Mykleby samfunnshus med forestillingen Man tager 20 egg. Barn og unge skal boltre seg i UKM og Barnas kulturmønstring. Det er bare noe av det som skjer på kulturfronten i februar.

Unge lovende entreprenører på Evenstad

Den årlige Innovasjonscampen på Evenstad ble avholdt forrige uke. Et fantastisk utvalg av spennende businessideer ble klekket ut over natten av elevene på den årlige Innovasjonscampen på Evenstad.  

Reguleringsplan for Koppang sentrum midt - offentlig ettersyn

Forslag til reguleringsplan for Koppang sentrum midt ble behandlet i Planutvalget den 17.01.2018. Høringsfrist 05.03.2018.

- Imponert over næringslivet i Atna og Sollia

Nyansatt samfunns- og næringsutvikler, Bjørn Vegard Øiungen (37) er i gang med å gjøre seg bedre kjent med næringslivet i kommunen. Han er imponert etter besøksrunden til Atna og Sollia nylig, og deler sine inntrykk gjennom tekst og bilder i denne saken.

Beskyttende tiltak ved atomuhell

​Helsedirektoratet har besluttet at atomberedskapen i Norge skal forbedres. Stor-Elvdal kommune har på denne bakgrunn bestilt og mottatt jodtabletter for å gjøre dem tilgjengelige for unge under 18 år, gravide og ammende.

Her er første kulturnytt i 2018

Det blir en litt rolig start på et nytt år på kulturfronten, men det er mye å se fram til utover i 2018. I januar kan du blant annet oppleve en klassisk nyttårskonsert på Gamle Koppang stasjon!​

Budsjett uten kutt og nedskjæringer

Kommunestyret har vedtatt budsjettet for 2018 uten kutt og nedskjæringer.​

Bedre veg mellom Koppang og Rendalen

Ordfører Terje Hoffstad representerte Stor-Elvdal kommune da den ​den utbedrede vegstrekningen på fylkesveg 30 mellom Buruhammeren og Aasheim i Rendalen ble offisielt åpnet onsdag 20. desember.

Felles formannskapsmøte med Rendalen

Formannskapet i Stor-Elvdal har felles møte med Rendalen formannskap den 19. januar 2018 kl. 10.00 i kommunehuset, Rendalen.

Husk vannmåleravlesning

Alle som har vannmålere får tilsendt vannmålerskjema i disse dager. Fristen for innlevering er 05.01.18.​

Her er kulturnytt for julemåneden

Flere julemarkeder og julekonserter sørger for en hyggelig opptakt til julehøytiden. I kulturnytt for desember finner du oversikten over alle arrangementer og både før jul og i romjula.

Utsending av kommunale avgifter

Faktura på kommunale avgifter for 4. termin er utsendt  med forfall 29.11.17.

Stor og vellykket utdanningsmesse

​Det jobbes aktivt med å rekruttere flere elever til Midt-Østerdal videregående skole. Tirsdag 7. november ble det arrangert åpen dag og utdanningsmesse i Storstua. Der var også kommunen representert.

Her er alt som skjer i november

Den store kinodagen og kulturskolens høstkonsert er blant høydepunktene i en innholdsrik novembermåned på kulturfronten. ​

Birkebeinerveien vinterstengt

​Birkebeinerveien er vinterstengt fra og med mandag 23. oktober kl. 21.00.

Informasjon om utsending av eiendomsskatt og kommunale avgifter

​Det er en del spørsmål rundt utsendte fakturaer for eiendomsskatt. Her får du informasjon om når og hvordan kommunen krever inn eiendomsskatt og kommunale avgifter.

Samarbeid mellom kommuneskogen og høgskolen

​Høgskolen i Innlandet, Avdeling for Anvendt Økologi og Landbruksfag, Evenstad og K.F. Stor-Elvdal kommuneskoger har inngått en samarbeidsavtale om bruk av kommuneskogens arealer til undervisning og forskning.

5 på topp-vinnere trukket ut

Årets 5 på topp ble igjen en suksess med hele 678 personer registrert på tur. Hele 98 besøkte fem eller seks topper! Nå er det trukket ut heldige vinnere blant deltakerne som har besøkt årets topp-turmål. ​

Barnehageopptak 2 - søknadsfrist 1. november

​Stor-Elvdal kommune praktiserer nå  to opptak pr. barnehageår – hovedopptak gjeldende fra 15.august,  og andre opptak gjeldende fra 1.januar. Søknadsfristen  for 2.opptak er 1.november 2017.

Nye åpningstider på sentralbordet

Fra 2. oktober vil kommunens sentralbord 62 46 46 00 igjen være åpent fra kl. 08.00-15.00. Åpningstidene forøvrig på kommunehuset er kl. 10.00-14.00. ​

Her er kulturnytt for oktober

​Teater Innlandet besøker Storstua med to spennende forestillinger i oktober. Kinoen er også i gang igjen for fullt.

Her er protokollen fra siste kommunestyremøte

Evaluering av ny organisasjonsmodell, reviderte vedtekter for Stor-Elvdal museum Nystu Trønnes og flere reguleringsplansaker var blant sakene som ble behandlet i kommunestyremøtet 20.09.

Sist oppdatert: 21.12.2017 13:49:33
 
Stor-Elvdal kommune - tlf 62 46 46 00 - postmottak@stor-elvdal.kommune.no - Postboks 85, 2481 Koppang
organisasjonsnummer 964 948 887 - kommunenummer 0430 - bankkontonummer 1850 07 20073
 
Ansvarlig redaktør: Rådmann - Nettredaktør: Tore Sandberg