Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Lærere Koppang skole

Av: Inger Lise Dyrstad | Publisert: 16.04.2020 11:54:05
​​​​​​​Koppang skole har ledige stillinger både faste og vikariater. Søknadsfrist 1. mai 2020.

 

​ Stilling Lærere
Stillingstype/-prosent ​Koppang skole har ledig inntil 300 % faste stillinger og inntil 170 % vikarstillinger som lærer skoleåret 2020/2021.
Søknadsfrist ​01.05.2020
Arbeidsoppgaver ​Kontaktlærer, timelærer
Kvalifikasjoner ​Skolen har behov for kompetanse i engelsk, spesialpedagogikk, småskolepedagogikk, norsk og matematikk.
Vi ønsker medarbeidere som har et høyt faglig fokus med gode basiskunnskaper innen IKT.
Egenskaper vi setter høyt er relasjonskompetanse, gode evner i elevvurdering, at du er utviklingsorientert og nytenkende, fleksibel og har gode samarbeidsevner. Vi ønsker en medarbeider som er motivert for å prøve ut nye ideer og arbeidsmåter. 
De personlige egenskapene vil bli tillagt stor vekt. 
Vi kan tilby ​​Koppang skole er en fulldelt barneskole med ca. 135 elever. Skolens hovedsatsingsområder dette skoleåret er Kultur for læring. Skolen er utviklingsorientert og vil de neste årene ha fokus på fagfornyelsen. Vi er opptatt av hver enkelt elev i fellesskapet, og at alle opplever glede, motivasjon og mestring gjennom skoledagen.  
Vi har et aktivt spennende arbeidsmiljø
Lønns- og arbeidsvilkår i samsvar med gjeldende lover, reglement og tariffavtaler
Gode pensjons- og forsikringsvilkår 
Annet Tilsettingen er betinget av at det før tiltredelsesdato legges frem tilfredsstillende politiattest jfr. Opplæringslova § 10-9 og Barnehageloven § 19.
Vår ref

​Sak 2020/852. Stilling 10.

​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste Stor-Elvdal kommune er for mest mulig åpenhet. I henhold til Offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at navn på søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista. Dersom kommunen ikke etterkommer anmodningen vil søker bli kontaktet før søkerlista offentliggjøres.
Kontaktperson ​Nærmere opplysninger ved henvendelse til rektor Koppang skole Hilde Solvang, tlf. 48 99 55 21 e-post:his@stor-elvdal.kommune.no​
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon

Kommunen er organisert med sektorene:

  • Oppvekst og utdanning
  • Samfunnsutvikling
  • Helse-, omsorg- og velferdstjenester
  • Institusjon- og hjemmebaserte tjenester

og egne avdelinger for administrative funksjoner.

Om Stor-Elvdal
Stor-Elvdal kommune ligger sentralt plassert i Innlandet fylkeskommune. Det var her Harald Sohlberg malte Norges nasjonalmaleri «Vinternatt i Rondane» og Aasmund Olavsson Vinje skrev «No ser eg atter slike fjell og dalar». Det kjente landemerket «Storelgen» står midt mellom Oslo og Trondheim i vår kommune.​

Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser med store skoger, behagelige daler og fantastiske fjell. Det er et yndet område for mennesker som er glad i jakt, fiske og friluftsliv. Her er det godt å bo for folk i alle aldre. 

Med i overkant av 2.400 innbyggere er Stor-Elvdal kommune det naturlige midtpunktet i Østerdalen. Koppang er kommunens sentrum – med skoler, barnehager, hotell, flerbrukshall, kino, legekontor, forretninger, bank m.m. Her ligger også det topp moderne «Besøkssenter Østerdalen» med bl.a. Nasjonalt rovviltsenter, Newtonrom, kunsthall og nytt bibliotek. Kommunen satser på barn og unge. Det er full barnehagedekning og et godt skoletilbud.
 
 
Sist oppdatert: 02.05.2020 00:51:04
 
Stor-Elvdal kommune - tlf 62 46 46 00 - postmottak@stor-elvdal.kommune.no - Postboks 85, 2481 Koppang
organisasjonsnummer 964 948 887 - kommunenummer 0430 - bankkontonummer 1850 07 20073
 
Ansvarlig redaktør: Rådmann - Nettredaktør: Tore Sandberg