Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Lærerstillinger Koppang skole

Av: Inger Lise Dyrstad | Publisert: 11.09.2018 08:01:19
Koppang skole søker tegnspråklærer i fast 100 % stilling og lærer i 100 % vikariat. Søknadsfrist 27. september 2018.

 

​ Stilling Lærere
Stillingstype/-prosent

Koppang skole har ledig 100 % fast stilling som tegnspråklærer og 100 % vikarlærer i perioden d.d. – 31.07.2019 med undervisning på 1. – 7. trinn.

Søknadsfrist ​27.09.2018
Arbeidsoppgaver Timelærer og/eller kontaktlærer
Kvalifikasjoner

Koppang skole er en fulldelt barneskole med ca. 145 elever. Skolen har behov for 100 % lærer, med undervisningskompetanse i kroppsøving og engelsk, norsk eller matematikk. Kompetanse i øvrige undervisningsfag er også av interesse. Stillingen kan bli tillagt kontaktlæreransvar.

100 % stilling som tegnspråklærer blir bare besatt dersom det kan vises til formell godkjent kompetanse.

Vi ønsker medarbeidere som har et høyt faglig fokus med gode basiskunnskaper innen IKT. Egenskaper vi setter høyt er gode evner i elevvurdering, at du er utviklingsorientert og nytenkende, fleksibel og har gode samarbeidsevner. Vi ønsker en medarbeider som er motivert for å prøve ut nye ideer og arbeidsmåter. De personlige egenskapene vil bli tillagt stor vekt.

Vi kan tilby
  • ​Aktivt spennende arbeidsmiljø.
  • Lønns- og arbeidsvilkår i samsvar med gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.
  • Gode pensjons- og forsikringsvilkår
Annet Det er 145 elever og 18 årsverk på Koppang skole.

Tilsettingen er betinget av at det før tiltredelsesdato legges frem tilfredsstillende politiattest jfr. Opplæringslova § 10-9 og Barnehageloven § 19.

Vår ref ​​​​Sak 2018/647. Stilling 657.
​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste Stor-Elvdal kommune er for mest mulig åpenhet. I henhold til Offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at navn på søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista. Dersom kommunen ikke etterkommer anmodningen vil søker bli kontaktet før søkerlista offentliggjøres.
Kontaktperson Nærmere opplysninger ved henvendelse til rektor Koppang skole Hilde Solvang, tlf. 48 99 55 21, e-post: his@stor-elvdal.kommune.no
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon

Kommunen er organisert med sektorene:

  • Oppvekst og kultur
  • Samfunnsutvikling
  • Helse-, omsorg- og velferdstjenester
  • Institusjonstjenester

og egen avdeling for stab og støtte.

Om Stor-Elvdal
Stor-Elvdal kommune ligger i hjertet av Østerdalen i Hedmark fylke, et sted der det er godt med plass til alle og hvor man kan nyte en køfri hverdag. Kommunen har 2500 innbyggere, hvorav omtrent 2/3 bor i kommunesenteret Koppang – med skoler, barnehager, flerbrukshall, kino, legekontor, forretninger, bank m.m. Det er full barnehagedekning og et godt skoletilbud med grunnskole, videregående skole og høgskole i kommunen. Stor-Elvdal er kjent for å ha et rikt kulturliv og et mangfold av lag og foreninger, hvor det er godt tilrettelagt for de fleste aktiviteter.
Naturen i Stor-Elvdal, ved foten av Rondane er variert med skog, fjell, sjøer og elver som innbyr til jakt, fiske og friluftsliv.
Velkommen til Stor-Elvdal!
 
 
Sist oppdatert: 28.09.2018 00:51:24
 
Stor-Elvdal kommune - tlf 62 46 46 00 - postmottak@stor-elvdal.kommune.no - Postboks 85, 2481 Koppang
organisasjonsnummer 964 948 887 - kommunenummer 0430 - bankkontonummer 1850 07 20073
 
Ansvarlig redaktør: Rådmann - Nettredaktør: Tore Sandberg