Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Ballbingen åpner til våren

Av: Tore Sandberg | Publisert: 10.11.2014 11:36:03
Koppang fotballklubbs ballbinge
​Ballbingen er plassert mellom Storstua og gressbanen
på Koppang stadion. Foto: Geir Erlandsen
Koppang og Stor-Elvdal får et nytt aktivitetstilbud når fotballklubben åpner sin nye ballbinge til våren.  

Ballbingen, som er plassert mellom Storstua og gressbanen, er også tilrettelagt for basketball og volleyball. I tillegg er det muligheter for islegging vinterstid.

Ballbingen ble satt opp i løpet av noen effektive dugnadsdager tidligere i høst. Det mangler foreløpig lysmaster, men det er planen at disse skal opp før vinteren. "Gummikulene" skal spres over kunstgresset før åpningen til våren.

Nyanlegget har kommet på plass takket være økonomisk støtte fra flere aktører. Ballen begynte bokstavelig talt å rulle da Geir Erlandsen på vegne av fotballklubben søkte Gjensidigestiftelsen om penger i fjor høst. Da gavesjekken på 380.000 kroner kom like før jul kunne planleggingen starte for fullt. Senere kom Sparebanken Hedmark på banen med 175.000 kroner i gave. Fotballklubben fikk også 40.000 kroner i støtte av potten kulturmidler til idrett  fra kommuen. I tillegg har fotballklubben gått inn med en egenandel og som nevnt, en betydelig dugnadsinnsats.

Dugnadsånden lever fortsatt i Stor-Elvdal! (tidligere i sommer ble aktivitet- og møteplassen Moraparken åpnet etter at det var nedlagt 600-700 dugnadstimer).

Fungerende leder i Koppang Fotballklubb, Knut Nymoen opplyser at det vil bli en offisiell åpning av ballbingen til våren.

Strålende jobbet, alle som på en eller annen måte har bidratt til realiseringen av ballbingen!

Kommunen er helt avhengig av ildsjeler, lag og foreninger for å holde aktiviteten oppe og skape nye tilbud i bygda.

 

 

Sist oppdatert: 10.11.2014 12:20:11