Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Flott landslagsdebut av Maiken

Av: Tore Sandberg | Publisert: 04.09.2013 14:42:28
Maiken Min Midtskogen har all grunn til å være fornøyd og stolt etter sin landslagsdebut for Norge J15 mot Tyskland. Maiken er en flott ambassadør både for idretten i bygda og Stor-Elvdal kommune.

​Det er stort å få representere landet sitt, enten det er i idrett eller i andre sammenhenger. Tirsdag kveld fikk Maiken Min Midtskogen oppleve det mange unge idrettsutøvere drømmer om. På UKI Arena på Jessheim fikk Maiken Min Midtskogen for første gang høre nasjonalsangen og spille fotball med flagget på brystet.

J15 landslaget tapte til slutt 1-3 for Tyskland, men Maiken har all grunn til å være fornøyd med sin landslagsdebut. Hun spilte nesten hele kampen på midtbanen, og var også utpekt som visekaptein for Norge.

Både foreldre, slekt, lagvenninner fra Koppang Fotballklubbs junior/damelag og flere andre interesserte stor-elvdøler hadde gleden av å overvære kampen. Nesten en fjerdedel av tilskuerne på landskampen var stor-elvdøler!

I den andre kampen mot Tyskland på samme arena torsdag ble det tap 0-3 for Norge. Maiken spilte fra start, og ble byttet ut 13 minutter ut i 2. omgang.

Det er imponerende og moro at en liten klubb som Koppang fotballklubb får fram flere landslagsspillere. Martine Berget, som har spilt i Kongsvinger de siste sesongene, har allerede en rekke landskamper på aldersbestemte landslag.

Vi gratulerer Maiken Min Midtskogen med landslagsdebuten og ønsker lykke til i nye landskamper mot Sverige i Askim og Halden til uka!

Sist oppdatert: 05.09.2013 14:46:53