Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Informasjonsmøter om rv 3-utbedring

Publisert: 15.09.2014 07:52:18
​Statens vegvesen arbeider for å videreføre utbedringsarbeidet på rv. 3 og har utarbeidet forprosjekter for to nye strekninger av vegen. I samarbeid med Stor-Elvdal kommune arrangeres åpne informasjonsmøter 18. september.

Tema for informasjonsmøtene er gjennomgang og informasjon om forprosjektene.


Forprosjektene omfatter to ulykkesbelastete strekninger av rv. 3 i Stor- Elvdal kommune. De to strekningene er Fjell - Opphus og Evenstad – Imsroa. Formålet med forprosjektene er å fremskaffe grunnlag for valg av framtidig vegtrasé for rv. 3 på strekningene Fjell – Opphus og Evenstad – Imsroa. Med sikte på videre reguleringsarbeid er forprosjektene oversendt Stor-Elvdal kommune til videre behandling.
Før Stor-Elvdal kommune behandler saken, holdes et åpent møte for hver av de to forprosjektene. For strekningen Fjell – Opphus holdes informasjonsmøtet torsdag 18. september klokken 17 på Strand kirkestue. For strekningen Evenstad – Imsroa holdes informasjonsmøtet på Mykleby samfunnshus klokken 20 samme kveld. Representanter fra Statens vegvesen og Stor-Elvdal kommune vil være til stede på møtene.

Sist oppdatert: 29.09.2015 08:35:21