Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Koppang treningssenter i nye lokaler før jul

Av: Janne Mellum | Publisert: 08.04.2015 09:40:18
​​I helgen ble alt utstyr ryddet ut og rivning av den gamle hallen starter mandag 13.april. Byggingen settes i gang 18.mai og nybygget er planlagt ferdig i midten av desember.
I mellomtiden har ikke Koppang treningssenter noe tilbud til brukerne sine, men medeier og fysioterapeut Morten Buchholdt anbefaler folk å  kjøpe månedskort hos fysioterapeutene Astrid og Bryndis på Moratunet Sykehjem. De har lånt noe av utstyret i denne perioden, slik at det er fullt mulig å trene styrke der. På frivilligsentralen er det også innredet et enkelt og trivelig treningsrom i kjelleren. Tilbudet «Frivillig frisk» tilbyr lavterskel trening med fysioterateut torsdager og det er også mulighet til å gjøre egne avtaler
Når det nye treningssenteret står ferdig får Koppang et etterlengtet og moderne tilbud. Senteret vil få 200kvm styrkerom, 80kvm sal til step og styrke, spinningsykler, solarium og eget behandlingsrom for fysioterapi.
Her vil det bli muligheter til å holde seg i form uansett alder, interesser og grunnkondis, og til en prat i et trivelig og uhøytidelig miljø.
Sist oppdatert: 09.09.2015 12:34:32