Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Fjellberg blir rådmannvikar

Av: Tore Sandberg | Publisert: 11.02.2014 11:54:36
Ordfører Even Moen rådmannvikar Grethe Fjellberg
​Ordfører Even Moen og kommunalsjef/påtroppende
rådmannvikar Grethe Fjellberg under kommunestyremøte
onsdag 12. februar.
Kommunalsjef Grethe Fjellberg er tilsatt som vikar i rådmannstillingen fra 1. mars. Kommunestyret behandlet saken i sitt møte onsdag.

Avtroppende rådmann Ådne Bakke hadde sin siste arbeidsdag i Stor-Elvdal kommune fredag 8. februar, men fratrer ikke formelt før 1. mars. Bakke skal som kjent overta rådmannsjobben i hjemkommunen Vågå.

Et enstemmig kommunestyre vedtok at Grethe Fjellberg tilsettes i et vikariat fra 1. mars og inntil ny rådmann tiltrer.

Prosessen med å finne ny rådmann er i gang. Ordføreren opplyser at avtale med et rekrutteringsfirma trolig blir undertegnet i løpet av denne uka og at stillingen etter planen vil bli annonsert i uke 9.

Formannskapet fungerer som ansettelsesutvalg. Et oppnevnt arbeidsutvalg bestående av ordføreren, varaordfører Sverre Oskar Øverby (V) og Cisilie Selnes (Ap) vil blant annet delta i intervju av aktuelle søkere.

- Vi ser for oss at vi kan ansette ny rådmann i løpet av april. Hvis alt går etter planen har Stor-Elvdal en ny rådmann på plass på slutten av sommeren/tidlig på høsten, sier ordfører Even Moen.

De andre sakene som var oppe til behandling onsdag var: Presisering av vedtak i forbindelse med stillingsstopp i Stor-Elvdal kommune, Revidering av sektorplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv 2013-2016, og nedleggelse av ungdomstrinnet ved Sollia oppvekstsenter.

I skolesaken hadde rådmannen innstilt på nedleggelse, men Cisilie Selnes (Ap) fikk med seg kommunestyret på forslaget om å stille ungdomstrinnet i bero til elevgrunnlaget er stort nok til å gi læringsutbytte for elevene.

Forut for ordinær saksliste ble det gitt orienteringer fra henholdsvis NAV ved Tove Busterud om gjeldsrådgivningsarbeidet, og fra Stor-Elvdal kirkelige fellesråd ved Sevat Lappegard og Bjørn Tangen.

Protokoll fra møtet finner du HER

Du kan se hele møteinnkallingen/sakslista HER

Sist oppdatert: 14.02.2014 14:16:00