Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Tilskudd til skilting og merking av turruter

Av: Tore Sandberg | Publisert: 06.01.2014 09:15:12
Turskilt på Mora
​Et nasjonalt skiltprosjekt skal sikre mer og
bedre skilting og merking av turruter.
En million kroner ligger i potten når Hedmark fylkeskommune og Gjensidigestiftelsen skal fordele tilskudd til skilting og merking av turruter. Lag og foreninger kan søke om støtte. Fristen er 1. februar.

​Turskiltprosjektet er et nasjonalt skilt- og merkeprosjekt der Gjensidigestiftelsen og fylkeskommunene i fellesskap gir økonomisk støtte til merking og skilting av turløyper i tråd med Merkehåndboka.


Formålet med turskiltprosjektet er gjennom skilting, merking og informasjon knyttet til turruter å bidra til økt og trygg friluftferdsel der folk bor og oppholder seg.

Støtten går kun til innkjøp og produksjon av skilt, merking og infotavler (inkl innfestings-materiell / annet festemateriell) samt til informasjon knyttet til tavlene. Det kan gis støtte til skilting og merking av alle typer løyper og stier som omtales i Merkehåndboka. Det gis ikke støtte til prosjektering, infomateriell, utbedring av selve turløypa eller til markedsføring.
 
Hvem kan søke?
1.Frivillige organisasjoner og foreninger (idrettslag, speiderforeninger, grendelag, velforeninger, turlag osv) registrert med organisasjonsnummer i det offentlige frivillighetsregisteret.
2.Interkommunale friluftsråd.
3.Kommuner, reiselivsorganisasjoner, hytteforeninger og andre interessenter kan søke sammen med en frivillig organisasjon (kategori 1) eller et interkommunalt friluftsråd(kategori 2).
Mer informasjon og link til søknadsskjema finner du på http://www.turistforeningen.no/nasjonalt-skiltprosjekt/
 
Lag og foreninger i Stor-Elvdal som ønsker å søke oppfordres til å kontakte kulturkontoret i kommunen slik at vi får oversikt over prosjektene. Vi er også behjelpelige med utarbeidelse av søknaden.

 

Sist oppdatert: 06.01.2014 09:32:02
 
Stor-Elvdal kommune - tlf 62 46 46 00 - postmottak@stor-elvdal.kommune.no - Postboks 85, 2481 Koppang
organisasjonsnummer 964 948 887 - kommunenummer 0430 - bankkontonummer 1850 07 20073
 
Ansvarlig redaktør: Rådmann - Nettredaktør: Tore Sandberg