Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Vellykket datakurs for bønder

Av: Janne Mellum | Publisert: 28.04.2015 10:01:05
​Databruk blir stadig viktigere for næringsutøvere innen landbruket. Hedmark Bondelag, Fylkesmannen i Hedmark og kommunene i Sør- Østerdal ser at det er behov for økt kompetanse blant bønder på dette feltet.
Kommunene i Sør-Østerdal, i samarbeid med Kompetent AS, inviterte derfor i vinter til gratis datakurs – skreddersydd for bønder. Formålet med det 30 timers lange kurset var å gi en god plattform for mestring av de daglige digitale utfordringene. Opplæringen, som inneholdt temaer som grunnleggende dataferdigheter, digital kommunikasjon, digitale kartløsninger og andre landbruksbaserte løsninger mv., skulle føre til at egen administrasjon blir mer effektiv, og at kvaliteten på dette arbeidet øker.
På tross av få påmeldte, ble kurset gjennomført, fordelt på fire kursdager. Samtlige deltagere var svært godt fornøyd med innhold og gjennomføring. En enstemmig tilbakemelding fra kursdeltagerne var at dette var det helt sikkert flere bønder som kunne ha hatt god nytte av å delta på!
Tilsvarende kursserie er gjennomført/ gjennomføres med stor oppslutning i andre regioner i Hedmark fylke, og vi ser for oss å kunne kjøre tilsvarende kursopplegg senere.
Følg med på kommunens hjemmeside.
Sist oppdatert: 09.09.2015 11:26:23
 
Stor-Elvdal kommune - tlf 62 46 46 00 - postmottak@stor-elvdal.kommune.no - Postboks 85, 2481 Koppang
organisasjonsnummer 964 948 887 - kommunenummer 0430 - bankkontonummer 1850 07 20073
 
Ansvarlig redaktør: Rådmann - Nettredaktør: Tore Sandberg