Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Vi trenger din hjelp til bygdeboka

Av: Tore Sandberg | Publisert: 30.10.2014 08:18:26
Bygdebokforfatter Vegard Sæther
​Bygdebokforfatter Vegard Sæther.
Det er sendt ut spørreskjema til alle husstander på strekningen fra Messelt til Trønnes. Alle som ikke har fylt ut og levert skjemaet oppfordres til å gjøre det så raskt som mulig.

Fristen var opprinnelig 1. desember, men det mangler fortsatt endel svar og da har du fortsatt mulighet.

Et forbedret elektronisk skjema ligger i linken til høyre. Det er mange felter og skriftstørrelsen er liten, men du kan bruke zoom-knappen ved utfylling.

Forfatter Vegard Sæther startet jobben med Grend og slekt 2 i høst og har rukket å få oversikt over det store arbeidet som venter. For å få et bra resultat er vi helt avhengig av å få inn både nok og riktige opplysninger om folk og eiendommer i bygda.

Det ble derfor ut nytt spørreskjema til alle husstander bosatt på eiendommer med gardsnummer fra og med 11 til og med 18, mens husstander med gardsnummer 19 og høyere vil bli kontaktet når bind 3 skal skrives.
 
Det ble sendt ut skjemaer til alle husstander høsten 2007, men mye har skjedd i løpet av de 7 årene som har gått. Vi ber derfor om at også de som har levert tidligere sjekker om det er endringer i bosted eller familieforhold som bør med.  Ekstra trykk av skjemaet kan også fåes ved henvendelse på kommunens servicekontor tlf 62 46 46 00.
 

Hjelp med utfylling av skjemaet

Det nye skjemaet er enklere å fylle ut enn det forrige, og grendekontaktene vil ta kontakt med dem vi ikke hører fra. De kan bistå med utfylling av skjemaer over telefon eller ved et personlig besøk.
 

Hvor skal skjemaene leveres?

• I serviceskranken på kommunehuset Myrvang kl 08-15
• I postkassen ved hovedinngangen utenom åpningstid.
• Pr post til Stor-Elvdal kommune, pb 85 2480 Koppang, merket «Bygdebok»
• I merket innsamlingsboks som vil stå på Nærbutikken Trea i perioden 1.11-1.12.2014
• Elektronisk spørreskjema legges ut på kommunens hjemmeside, og kan returneres til postmottak@stor-elvdal.kommune.no merket «spørreskjema bygdebok»
• Skjemaet kan også leveres i direkte til grendekontaktene. 
 
Forfatter og bygdebokkomite har satt FRIST for innlevering til 1.DESEMBER, og håper å få inn det meste til da .
 
Bygdeboka Grend og slekt 2 er planlagt ferdig skrevet i løpet av våren 2016
Bygdebokkomiteen består av: Ola Klefsås, Odd Negård, Ivar Hirkjølen, Bjørg Innseth Iversen, Sverre Oskar Øverby, Vegard Sæther (forfatter) og Janne Mellum (Stor-Elvdal kommune)
 
Bygdebokgruppa og grendekontaktene består av: Kai Magne Andersen, Bjørg Olsen, Sigmund Rønningen, Marianne Roen, Kari Messelt, Marit Tvenge, Per Harry Øien, Bjørn Magne Negård, Gjermund Westgaard, Thorer Ruud, Liv Mette Myrvang Ruud og Steinar Myrvang. 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 02.03.2016 12:10:33