Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Ungdomsrådet

​Medlemmene møtes cirka en gang i måneden og drøfter saker som kommer opp og som må bestemmes. Det blir hver høst annonsert med hvor mange medlemmer rådet trenger og ungdom fra 13 og opptil 20 år står da fritt til å søke, uavhengig av hvor i kommunen de bor. Medlemmene får tilbud om å delta på seminarer og forskjellige utvalg under kommunen.

Ungdomsrådet har som formål å skape engasjement hos ungdommen, og legge forholdene til rette for medvirkning og innflytelse i saker som har betydning for ungdommens situasjon i hele kommunen. Ungdomsrådet er ungdommens talerør og skal på eget initiativ ta opp saker som vedgår de unge og har avgjørelsesmyndighet når slik myndighet er delegert.

Representantene velges for 2 år av gangen, med anledning til å stille til gjenvalg. Rådet velger selv leder og nestleder for ett år av gangen.

Ungdomsrådet som ble valgt for 2 år våren 2019 består av:

Sigrun Myrvang, Ann Mari Birkebekk (leder), Finn Ole Mertens, Aksel Bergville Andresen, Rikhard Trønnes Ruud, Mia Stensåsen Løkkesveen, Sindre Rotbakken Næss, Johan Selnes Westgaard og Selma Henriksen

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 14.11.2019 10:28:29
 
Stor-Elvdal kommune - tlf 62 46 46 00 - postmottak@stor-elvdal.kommune.no - Postboks 85, 2481 Koppang
organisasjonsnummer 964 948 887 - kommunenummer 0430 - bankkontonummer 1850 07 20073
 
Ansvarlig redaktør: Rådmann - Nettredaktør: Tore Sandberg