Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Belønnet med studietur til New Zealand

Av: Tore Sandberg | Publisert: 31.10.2013 10:50:27
Lærer Marianne Brænd skal på studietur til New Zealand

​Lærer Marianne Brænd er tatt ut til å delta på studietur
til New Zealand i vinter.
Foto: Koppang skole

Marianne Brænd, lærer på Koppang skole, er tatt ut til å delta på en studietur til New Zealand i forbindelse med at skolene i kommunen arbeider med skoleutviklingsprogrammet « Læringslyst i Stor-Elvdal»

​Kompetansesenteret «Ringer i vann» har siden våren 2012 arbeidet med «Læringslyst i Sør-Østerdal». Dette er et skoleutviklingsprogram for kommunene Elverum, Våler (i Solør), Trysil, Engerdal og Stor - Elvdal i regi av regionrådet for Sør-Østerdal. Fra hver skole deltar ledelsen samt noen lærere som skal være utviklingspiloter ved egen skole.

«Ringer i vann» arrangerer årlig turer for lærere til skole på New Zealand. To av plassene dette skoleåret skal gå til utviklingspiloter som har vært « fyrtårn» i programmet. Marianne Brænd, kontaktlærer på 3. trinn er det ene «fyrtårn» som i samarbeid med lærerne på skolen har videreutviklet stasjonsundervisningen ved Koppang skole. Vi er veldig stolte av at Marianne ble valgt blant så mange andre piloter i regionen, og ser fram til å utvikle stasjonsundervisningen videre etter New Zealand modellen.

Ringer i vann har lang erfaring med å skreddersy studieturer til New Zealand. I år går turen fra 15. februar til 1. mars 2014. På New Zealand har man gjennom de 20 siste årene hatt sterk fokus på lese- og skriveopplæring. Resultatene har alltid vært blant de beste i internasjonale lese- og skrivetester til tross for at New Zealand, i motsetning til for eksempel Finland, har et stort innslag av fremmedspråklige elever.

 I løpet av 10 dagers oppholdet vil Marianne besøker flere skoler over en eller to dager, og det vil det bli lagt opp et program for deltakerne med forelesninger fra dyktige lærere og rektorer og deltakelse i klasseromsaktiviteter.

(Kilde: Koppang skoles hjemmeside)

Sist oppdatert: 31.10.2013 11:52:17
 
Stor-Elvdal kommune - tlf 62 46 46 00 - postmottak@stor-elvdal.kommune.no - Postboks 85, 2481 Koppang
organisasjonsnummer 964 948 887 - kommunenummer 0430 - bankkontonummer 1850 07 20073
 
Ansvarlig redaktør: Rådmann - Nettredaktør: Tore Sandberg