Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Idrett og aktiviteter

illustrasjon%20Storstua

Det er stor aktivitet og mange tilbud innen idrett og fysisk aktivitet i kommunen. Stor-Elvdal kommune støtter idrettsarbeid på en rekke områder. I form av tilskudd, utleie av anlegg, veiledning av lag og foreninger, spillemidler, samarbeid med Idrettsrådet og generell anleggsutvikling er kommunen en bidragsyter for å fremme idrett og fysisk aktivitet.
 
Flere idrettslag og særlag har tilbud for store og små, sommer som vinter.
 
I 2007 innførte Idrettsrådet  Ungdommens Idrettspris. Prisen blir delt ut hvert år (såfremt det er kandidater som oppfyller kriteriene) til en ungdom som har utmerket seg med gode prestasjoner og/eller som er en god ambassadør for kommunen.

Kommunen har gode fasiliteter for idrett og fysisk aktivitet, med flerbrukshallen Storstua til innendørsbruk, ballbinge, fotballbaner, tur- og sykkelstier og flotte skimuligheter vinterstid. Nytt treningssenter på Koppang ble åpnet i januar 2016. 

Tekna Park ble åpnet i februar 2019. Dette er en aktivitetspark for hele familien med muligheter for alpint, snowboard, skilek og skandinavias første tubepark.


Svømmehallen på ungdomsskolen fungerer som populært folkebad med badstu. Badet er normalt åpen fra høstferien til påsken. Det er tilbud om eget varmtbad på lørdager. NB: Svømmehall og folkebad er midlertidig stengt pga rehabiliteringsbehov. Kommunestyret vedtok 15.04.20 å starte arbeidet med rehabilitering av bassenget.

Det er også et aktivt motorsportmiljø med fine anlegg for både bilcross og motocross. Kommunen har i tillegg flere aktive skytterlag.
 
Kommunen arrangerer åpen hall i Storstua for 3.-7. klasse i skolens høst- og vinterferie.
 
 

 Kontakt oss

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 22.04.2020 10:00:20