Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Jakt, fiske og friluftsliv

​​​​Stor-Elvdal er en attraktiv kommune for friluftsinteresserte. Variert natur med fjell, skog, vann og elver gir rike utfoldelsesmuligheter, enten du er interessert i jakt, fiske, kanopadling, fjellvandring, skiturer, sykling og mye annet.

sommer%20på%20skårnsjøen ​

Fra den nye nasjonale turistveien mellom Atna og Folldal kommer du like forbi porten til Rondane Nasjonalpark. På denne temasiden finner du også  lenker til lokale og nasjonale organisasjoner for nettopp din interesse, opplysninger om jakttider og annen informasjon som kan være av interesse.

Stor-Elvdal byr på fantastiske muligheter for turer i skog og mark, både til fots og sykkel sommerstid og på ski om vinteren. Merkede turstier og løyper både nede i bygda og på fjellet innbyr til flotte naturopplevelser. En fjelltopp med fantastisk utsikt er aldri langt unna. Gravskardhøgda 1.767 m.o.h er Stor-Elvdals høyeste fjell.

Etter hvert som de blir klare til publisering på nett vil vi linke opp turkart og løypekart.

 

I Stor-Elvdal finner du både store skogområder, Glomma og en rekke sideelver som innbyr til mange typer aktiviteter. Samtidig er det kort veg opp til høyfjellet. Uansett hvor du bor i kommunen er det bare inntil cirka en halvtimes biltur opp til flotte fjellområder.

Sist oppdatert: 15.06.2020 11:58:24