To ordninger for frivilligheten er nå åpnet for søknader

Lotteri- og stiftelsestilsynet åpner nå for søknader til to nye ordninger rettet mot frivilligheten. I 2021 skal Lotteri- og stiftelsestilsynet fordele 1,8 milliarder kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner. I tillegg kan frivillige lag og organisasjoner nå søke om tilskudd  for arrangement eller aktiviteter som er påvirket av covid-19 pandemien.

Sett grenser for ungdommen

Våren er høysesong for ungdomsfester, og mange prøver alkohol for første gang i disse dager. Ifølge en fersk undersøkelse Ipsos har gjennomført på vegne av alkovettorganisasjonen Av-og-til, opplever 12 prosent i Stor-Elvdal kommune at man har mer kontroll på drikking blant ungdom om man sender med alkohol hjemmefra. Det ligger litt under det nasjonale tallet, som er 18 prosent.

Hvor skal dagsturhytta i Stor-Elvdal ligge?

Vi ønsker dine gode forslag til plassering på et sentralt, trivelig og tilgjengelig sted.

Info fra kriseledelsen - 26.05.2021

Det er i dag 26. mai, påvist en positiv hurtigtest med Covid-19 hos elev på Koppang skole, aktuell klasse er informert.

Info fra kriseledelsen - 24.05.2021

Det er per nå to personer som har testet positivt siden torsdag 20. mai. Smittesporing for disse pågår. Antall testede er 62 personer søndag 23. mai og 14 personer mandag 24. mai.

Info fra kriseledelsen - 23.05.2021

Alle som er satt i karantene er fortsatt i karantene. Ventekarantene oppheves for alle husstandsmedlemmer, til elever ved 1.-4. trinn ved Koppang skole, som har fått negativt testsvar for sitt barn. Det er flere positive hurtigtestsvar som ikke har blitt bekreftet positiv på PCR-test (ordinær test). Kommuneoverlege er i dialog med Sykehuset Innlandet vedrørende dette. Testing fortsetter og aktuelle personer kalles inn for nye tester.

Informasjon fra kriseledelsen - 22.05.2021

Det er i dag tre personer som har testet positivt på hurtigtest, to av disse kan trolig knyttes til smitte som har blitt avdekket tidligere i uka. Smitteveien er foreløpig ikke avklart for det siste tilfellet.

Viktig melding fra smittesporingsteamet

Til innbyggere. Det pågår nå smittesporing i kommunen. Det er viktig at de som blir oppringt tar telefonen, selv om det er et ukjent nummer som ringer. Hilsen smittesporingsteamet

Informasjon fra kriseledelsen - 21.05.2021

Det er i dag kl. 17.00 ingen nye påviste smittetilfeller, men en av gårsdagens hurtigtester er bekreftet positiv.

Påvist tre positive hurtigtester (Covid-19) i vår kommune

Det er i dag 20. mai påvist tre positive hurtigtester med Covid-19 i vår kommune. Smitte er blant annet tilknyttet Koppang skole, og aktuell klasse er informert.