Koronavirus

11.06.2021 - Stor-Elvdal kommune følger nå nasjonale anbefalinger med unntak av skole som driftes på gult nivå fram til ferien.

Interkommunal Koronatelefon vil ikke være i drift i perioden uke 25 – 32. Trykk på lenke nedenfor.

Alt om siste nytt, testing og vaksinering Nasjonale tiltak

Viktig melding til husstander tilkoblet Koppang vannverk!

Det er påvist intestinale enterokokker i drikkevannet fra Koppang vannverk. Vi anbefaler å koke drikkevannet inntil dere mottar ny beskjed. Les mer her.

Råd ved kokepåbud/kokevarsel

Åpent museum på Nystu i sommer

Lokale guider med hjerte for Nystu skal sørge for variert sommerprogram i helgene fra om med 3.juli til og med 8.august.
Vi ønsker alle velkommen til et trivelig og lærerikt besøk på vårt vakre og ærverdige bygdetun i hjertet av Trønnesgrenda.

Kommunen har inngått samarbeidsavtale med ANNO museum avdeling Glomdalsmuseet som tar ansvar for veiledning og ansettelse av sommerguidene.

Sommerens guider på Nystu - Klikk for stort bildeHanne Lyng blir ansvarlig sommerguide på Nystu i sommer og har fått med seg en kreativ, musikalsk, leken og dyktig gjeng. Fra venstre Gry Oda Ulvmoen Myrbakken, Caroline Myrbakken, Sigrun Myrvang, Vesla Myrvang, Eva Brænd, Ingrid M Lyng og Hanne M Lyng SEK
Avtalen omfatter også faglig tilsyn og oppfølging av samlinger og bygninger i samarbeid med kommunen som anleggseier. Samarbeidet er vedtatt av kommunestyret som en prøveordning som i første omgang skal gjelde i tre år og deretter evalueres. ANNO museum omfatter nå så å si alle små og store museumsanlegg i Hedmark, og det er et stort løft for både drift og forvaltning av Nystu Trønnes at også dette anlegget kan innlemmes i et profesjonelt fagmiljø.

Detaljert informasjon om program og åpningstider vil bli bekjentgjort med det første.

Janne Mellum
Enhetsleder - Kultur og idrett