Koronavirus

11.06.2021 - Stor-Elvdal kommune følger nå nasjonale anbefalinger med unntak av skole som driftes på gult nivå fram til ferien.

Interkommunal Koronatelefon vil ikke være i drift i perioden uke 25 – 32. Trykk på lenke nedenfor.

Alt om siste nytt, testing og vaksinering Nasjonale tiltak

Viktig melding til husstander tilkoblet Koppang vannverk!

Det er påvist intestinale enterokokker i drikkevannet fra Koppang vannverk. Vi anbefaler å koke drikkevannet inntil dere mottar ny beskjed. Les mer her.

Råd ved kokepåbud/kokevarsel

Åpning av Birkebeinervegen

Birkebeinervegen mellom Messelt og Øvre Åstbru åpner 11. juni kl. 16.00.

Birkebeinervegen går fra Messelt i Stor Elvdal til Sjusjøen.

Fra Sjusjøen går den nordøstover forbi hytteområder og setervanger: Storåsen, Kroksjøen, Kuåsen, Elgåsen, Aksjøen, Storstilen og Øvre Åstbru bomstasjon og Gammelskolla.

Birkebeinervegen er stengt i vinterhalvåret, vanligvis fra ca. starten av november til midten av juni. Strekningen Storåsen – Aksjøen brøytes hele vinteren.

Info om bomsystem for Ringsaker Fjellveger finner du her.