Avlyste kinoforestillinger

Vi ser oss desverre nødt til å avlyse kinovisningene på søndag 21.11.2021.

Vi fikk harddiskfeil på avspillingsserveren den 12.11 og ny disk tar tid å få på plass. Vi har forsøkt med forskjellige løsninger gjennom uken, men har ikke greid å få serveren og prosjektoren tilfredsstillende i stand.

De avlyste visningene blir satt opp igjen så fort det lar seg gjøre. Vi beklager ulempen.

Har du kjøpt billett?

Du som har kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

Til toppen