Koronavirus

11.06.2021 - Stor-Elvdal kommune følger nå nasjonale anbefalinger med unntak av skole som driftes på gult nivå fram til ferien.

Interkommunal Koronatelefon vil ikke være i drift i perioden uke 25 – 32. Trykk på lenke nedenfor.

Alt om siste nytt, testing og vaksinering Nasjonale tiltak

Viktig melding til husstander tilkoblet Koppang vannverk!

Det er påvist intestinale enterokokker i drikkevannet fra Koppang vannverk. Vi anbefaler å koke drikkevannet inntil dere mottar ny beskjed. Les mer her.

Råd ved kokepåbud/kokevarsel

Bruktsalg på det gamle biblioteket

Bruktsalg på det gamle biblioteket mellom kl. 12-16. Fra tirsdag 08.06 til lørdag 12.06

Her kan du gjøre et røverkjøp på solide, lakkerte heltrehyller, østerdalsstoler, bord i ulike størrelser, sofaer, lydutstyr fra Storstua og diverse annet

Det blir også tilbud på Solliabøkene 1-3, og diverse brukte bøker i alle slags kategorier.

Betaling med VIPPS og Izettle (bankkort)

Velkommen til en god handel!

Janne Mellum
Enhetsleder - Kultur og idrett