Koronavirus

11.06.2021 - Stor-Elvdal kommune følger nå nasjonale anbefalinger med unntak av skole som driftes på gult nivå fram til ferien.

Interkommunal Koronatelefon vil ikke være i drift i perioden uke 25 – 32. Trykk på lenke nedenfor.

Alt om siste nytt, testing og vaksinering Nasjonale tiltak

Viktig melding til husstander tilkoblet Koppang vannverk!

Det er påvist intestinale enterokokker i drikkevannet fra Koppang vannverk. Vi anbefaler å koke drikkevannet inntil dere mottar ny beskjed. Les mer her.

Råd ved kokepåbud/kokevarsel

Info fra kriseledelsen - 28.05.2021

covid-19 - Klikk for stort bildecovid-19 illustrasjon Det er per nå ingen nye smittetilfeller, men det er fortsatt noen som er i karantene.

Kriseledelsen oppfordrer innbyggere til følgende:

• Arrangementer avlyses / utsettes inntil smittesituasjonen i vår kommune og nærliggende kommuner er mer avklart
  • Trening i grupper kan gjennomføres i tråd med nasjonale retningslinjer, men med deltakere kun fra vår kommune kommende uke
  • Planlagte møter i bedrifter, lag og foreninger på tvers av kommunegrenser utsettes eller avholdes digitalt.
  • Skolene planlegges driftet på gult nivå neste uke
  • Unngå reiser på tvers av kommunegrenser dersom disse ikke er nødvendige grunnet skole, arbeid, helse eller andre nødvendige formål. (Anbefalingen gjelder foreløpig til og med mandag 31. mai)

Den siste uken har vært krevende for mange. Og det har vært mange spørsmål om karanteneregler, nærkontakter, testing osv. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger – og forsøker å lære av hver og en av dem.

Vi takker alle innbyggere for at dere følger de pålegg og råd som til enhver tid gjelder. Takket være god innsats fra dere alle skal vi komme oss gjennom denne krevende tiden på en best mulig måte.