Koronavirus

11.06.2021 - Stor-Elvdal kommune følger nå nasjonale anbefalinger med unntak av skole som driftes på gult nivå fram til ferien.

Interkommunal Koronatelefon vil ikke være i drift i perioden uke 25 – 32. Trykk på lenke nedenfor.

Alt om siste nytt, testing og vaksinering Nasjonale tiltak

Viktig melding til husstander tilkoblet Koppang vannverk!

Det er påvist intestinale enterokokker i drikkevannet fra Koppang vannverk. Vi anbefaler å koke drikkevannet inntil dere mottar ny beskjed. Les mer her.

Råd ved kokepåbud/kokevarsel

Info fra kriseledelsen - 31.05.2021

covid-19 - Klikk for stort bildecovid-19 illustrasjon

Smitten virker nå kontrollert i det meste av regionen. Stor-Elvdal kommune anbefaler derfor at vi nå følger nasjonale tiltak

Det innebærer at tidligere anbefalinger om å utsette arrangementer, unngå fysiske møter og reiser på tvers av kommuner oppheves.

Alle oppfordres fortsatt til å utvise forsiktighet, spesielt når det gjelder reiser til Nord-Østerdal.

Trening i grupper kan gjennomføres i tråd med nasjonale retningslinjer, men med deltakere kun fra vår kommune ut inneværende uke (31.5 – 6.6)