Utstyrssentralen flytter til Aktivitetshuset

Arbeidet med nye lokaler og mer utstyr er i gang for utstyrssentralen.

Utstyrssentralen

Hos Stor-Elvdal kommune sin utstyrssentral kan du låne utstyr til aktiviteter innen sport og friluftsliv. Utstyret er av god kvalitet og bidrar til at nødvendig utstyr for sport- og friluftsaktiviteter er tilgjengelig for alle. 

Nye lokaler

Utstyrssentralen holdt tidligere til i lokalene til Frivilligsentralen og flyttes nå til kjelleren i det nye Aktivitetshuset i storgata 113. I arbeidet med flyttingen vil de nye kjellerlokalene oppgraderes og innredes. Dette utføres med midler fra BufDir. Alt utstyret blir tilgjengelig under husets åpningstid og ellers etter avtale, og under faste arrangementer slik som klubbkvelder for ungdom. 

Bibliotekssystemet er tatt i bruk for å enkle arbeidet med utlånet, og i kjelleren i Aktivitetshuset har biblioteket satt opp en utlånsskranke slik at alle lån enkelt kan registreres med bibliotekkort, som man også kan ha digitalt på mobilen via Bibliofil app'en. 

I tillegg til dette har Sparebankstiftelsen Hedemark gitt 150 000 kr som skal brukes til å kjøpe inn mer utstyr til utstyrssentralen. Forslag til innkjøp av utstyr er hentet inn fra bla. ungdomsskoleelever og idrettsrådet, og flere forslag tas gjerne i mot.

Har du innspill til sport- eller friluftsutstyr så gjerne send ditt bidrag til kulturnytt@stor-elvdal.kommune.no 

viser en person som går på tur med truger i vinterlandskap - Klikk for stort bilde
Til toppen