Viktig informasjon til de som skal stemme på valgdagen

Stor-Elvdal kommune har den siste uken opplevd økende smitte. På grunn av dette har vi nå innbyggere som er i isolasjon og karantene. I morgen er det valgdag og vi har viktig informasjon til aktuelle.

Stor-Elvdal kommune oppfordrer alle som skal stemme å bruke munnbind i valglokalene og hold god avstand til hverandre. Det kan være nødvendig å fjerne munnbindet for at valg medarbeideren skal kunne identifisere velgeren.

Personer i isolasjon:

• Når du er i isolasjon skal du være hjemme. Føringer fra valgdirektoratet og kommunen har tidligere blitt annonsert.
  • Du må ringe kommunen på tlf: 47 48 10 12 eller 47 48 10 13 innen kl 10 i morgen. Du vil da kunne avtale nærmere med valgmedarbeiderne som vil komme til din bostedsadresse i kommunen.

Personer i karantene:

• Når du er i karantene, har du mulighet til å kunne kjøre/møte opp ved ditt valglokale, men ikke gå inn i stemmelokalene. Du må da stemme fra din bil
  • Vi oppfordrer at du ringer kommunens sentralbord, tlf: 62 46 46 00 i åpningstiden 10-14. Om du ikke har mulighet i det tidsrommet, kan du ringe på 47 48 10 12 eller 47 48 10 13, fra kl 07-10 og 14-19.
  • Du vil da få muligheten til å avtale nærmere når det passer for begge parter å møte på valglokalet og hvordan stemmegivningen vil foregå i din bil.