Vil du være med å arrangere EM og VM i fluefiske?

Fisker på Sundfloen - Klikk for stort bilde Frank Trønnes

Det første verdensmesterskapet i fluefiske for kvinner og det 26. europamesterskapet i fluefiske for menn arrangeres i Stor-Elvdal og Rendalen 04.-10.juli 2022. Et stort apparat må i sving for å legge til rette for utøverne. Til det trengs det frivillige som kan hjelpe til med kontroller av fangst, servering og mye mer. Er du interessert i å være med å arrangere verdens første verdensmesterskap og å være en god ambassadør for kommunen vil vi gjærne høre fra deg.

Bli med på laget for å skape gode opplevelser!

Meld deg frivillig her

VM for kvinner og EM for menn i fluefiske blir arrangert  04.-10.juli 2022 i Stor-Elvdal og Rendalen kommune. Vi trenger frivillige som kan hjelpe oss med å gjennomføre denne flotte arrangementet.

Som kontrollør er du med ut og registrerer og kontrollorer fangsten til deltakerne. Du vil få kurs i forkant. Huk av for de dagene du kan, og ønsker å være med.Som kontrollør er du med ut og registrerer og kontrollorer fangsten til deltakerne. Du vil få kurs i forkant. Huk av for de dagene du kan, og ønsker å være med.

Som frivillig mannskap hjelper du til med blant annet servering og ulike oppgaver. Huk av for de dagene du kan, og ønsker å være med.Som frivillig mannskap hjelper du til med blant annet servering og ulike oppgaver. Huk av for de dagene du kan, og ønsker å være med.

Felt merket med * må fylles ut

Se mer informasjon her