Bygdebøkene er overlevert

Bygdebokforfatter Vegard Sæther overrakte de to siste bindene av Grend og slekt, bygdebok for Stor-Elvdal til ordfører Even Moen. 

Med det er bygdebokprosjektet i havn med et storslagent sluttprodukt. Bygdebokforfatteren møtte et entusiastisk publikum bak maskene da han signerte bøker til de oppmøtte. 

Mangler du ett eller flere bind for å få samlingen komplett, kan du nå kjøpe alle bindene hos biblioteket. Bor du langt unna? Her finner du bestillingsskjema, så sender vi bøkene i posten.

De frivillige

En stor takk må rettes til Stor-Elvdal historielag og medlemmene som har lagt ned en enorm frivillig innsats for å få bøkene ferdig. Uten denne gjengen og de mange andre frivillige hadde det ikke blitt bygdebøker i det hele tatt. Pandemien satte en stopper for feiringen, men vi håper å kunne gi dem en passende markering på nyåret. 2022 er frivillighetens år. Og få, om ingen, synliggjør hva en motivert, kompetent gruppe frivillige kan få til slik denne gjengen har gjort. Gratulerer.

Foran fv: Ordfører Even Moen, Ola Klefsås og Odd Arild Strand Bak fv: Arnt Morten Dolen, Bjørg Olsen, Sigmund Rønningen, Odd Sæming Negård og Bjørg Innset Iversen Ikke tilstede: Kjell Øverby og Sverre Oskar Øverby 

Kontakt oss

Janne Mellum
Enhetsleder - Kultur og idrett
E-post
Telefon 477 51 216
Til toppen