Pop-up-bibliotek i Stor-Elvdal

I 2022 vil det være mulig for grendelag, organisasjoner, institusjoner og bedrifter i Stor-Elvdal å booke besøk av Stor-Elvdal hovedbibliotek. 

Bibliotekarene vil komme på besøk for å fortelle om både de fysiske og digitale bibliotektjenestene man kan benytte seg av, de vil også ha med et utvalg av bibliotekets materialer til utlån i pop-up-biblioteket. 

På pop-up-biblioteket vil det være mulig å skaffe seg nytt lånekort og registrere lånekortet sitt for bibliotekets meråpent tilbud. Det betyr at man får mulighet til å låse seg inn og bruke biblioteket mellom 07:00 og 23:00, syv dager i uken, 365 dager i året. Samtidig som bibliotekarene vil gi tips og veiledning til de digitale tjenestene som lånerne har tilgang til hjemme.

Det eneste kravet som blir stilt for å booke biblioteket til et pop-up-lokale er at det er tilgang til internett der.

Ønsker ditt lag, organisasjon, institusjon eller bedrift å benytte seg av dette tilbudet kan man kontakte biblioteksjef Anne Kari Tinnesand på anti@stor-elvdal.kommune.no

bilde av Biblioteksjef Anne Kari Tinnesand og bibliotekar Iva Karoline Schjerven - Klikk for stort bildeBiblioteksjef Anne Kari Tinnesand t.v. og bibliotekar Iva Karoline Schjerven t.h. SEK  

Til toppen