Koronavirus

11.06.2021 - Stor-Elvdal kommune følger nå nasjonale anbefalinger med unntak av skole som driftes på gult nivå fram til ferien.

Interkommunal Koronatelefon vil ikke være i drift i perioden uke 25 – 32. Trykk på lenke nedenfor.

Alt om siste nytt, testing og vaksinering Nasjonale tiltak 

Viktig melding til husstander tilkoblet Koppang vannverk!

Det er påvist intestinale enterokokker i drikkevannet fra Koppang vannverk. Vi anbefaler å koke drikkevannet inntil dere mottar ny beskjed. Les mer her.

Råd ved kokepåbud/kokevarsel

 

Oppdateringer

Info fra kriseledelsen - 31.05.2021

 

Info fra kriseledelsen - 28.05.2021

Det er per nå ingen nye smittetilfeller, men det er fortsatt noen som er i karantene.

Info fra kriseledelsen - 26.05.2021

Det er i dag 26. mai, påvist en positiv hurtigtest med Covid-19 hos elev på Koppang skole, aktuell klasse er informert.

Info fra kriseledelsen - 24.05.2021

  Det er per nå to personer som har testet positivt siden torsdag 20. mai. Smittesporing for disse pågår. Antall testede er 62 personer søndag 23. mai og 14 personer mandag 24. mai.

Info fra kriseledelsen - 23.05.2021

Alle som er satt i karantene er fortsatt i karantene. Ventekarantene oppheves for alle husstandsmedlemmer, til elever ved 1.-4. trinn ved Koppang skole, som har fått negativt testsvar for sitt barn. Det er flere positive hurtigtestsvar som ikke har blitt bekreftet positiv på PCR-test (ordinær test). Kommuneoverlege er i dialog med Sykehuset Innlandet vedrørende dette. Testing fortsetter og aktuelle personer kalles inn for nye tester.

Informasjon fra kriseledelsen - 22.05.2021

  Det er i dag tre personer som har testet positivt på hurtigtest, to av disse kan trolig knyttes til smitte som har blitt avdekket tidligere i uka. Smitteveien er foreløpig ikke avklart for det siste tilfellet.

Informasjon fra kriseledelsen - 21.05.2021

Det er i dag kl. 17.00 ingen nye påviste smittetilfeller, men en av gårsdagens hurtigtester er bekreftet positiv.

Påvist tre positive hurtigtester (Covid-19) i vår kommune

Det er i dag 20. mai påvist tre positive hurtigtester med Covid-19 i vår kommune. Smitte er blant annet tilknyttet Koppang skole, og aktuell klasse er informert.

Info og anbefalinger fra kriseledelsen 18.5.2021

  Det er ikke påvist nye smittetilfeller i Stor-Elvdal etter 17. mai. Med bakgrunn i den pågående smittesituasjonen i nabokommunene anbefaler vi at arrangementer for voksne utsettes, i første omgang til og med 24. mai. Arrangementer for barn og unge gjennomføres som planlagt.

Smitteutbrudd i nabokommuner

Innbyggere i Stor-Elvdal oppfordres til å unngå unødvendige reiser til kommunene i Nord-Østerdal og andre kommuner med pågående smitteutbrudd. Det oppfordres også til å unngå besøk fra disse kommunene inntil man har fått kontroll over smittesituasjonen.

Til toppen