Timebestilling for influensa- og covidvaksine

covid-19 - Klikk for stort bilde

Timebestilling for influensa- og covidvaksine gjøres på telefon 94028699 mandag – fredag mellom kl 09-11 – 13-15.

I tillegg er det åpnet opp for drop-in for 1. dose covid hver torsdag kl 9-11 (fram til 16/12).

 

All vaksinering foregår i Storstua.  

Info fra kriseledelsen - 26.05.2021

Det er i dag 26. mai, påvist en positiv hurtigtest med Covid-19 hos elev på Koppang skole, aktuell klasse er informert.

Info fra kriseledelsen - 24.05.2021

  Det er per nå to personer som har testet positivt siden torsdag 20. mai. Smittesporing for disse pågår. Antall testede er 62 personer søndag 23. mai og 14 personer mandag 24. mai.

Info fra kriseledelsen - 23.05.2021

Alle som er satt i karantene er fortsatt i karantene. Ventekarantene oppheves for alle husstandsmedlemmer, til elever ved 1.-4. trinn ved Koppang skole, som har fått negativt testsvar for sitt barn. Det er flere positive hurtigtestsvar som ikke har blitt bekreftet positiv på PCR-test (ordinær test). Kommuneoverlege er i dialog med Sykehuset Innlandet vedrørende dette. Testing fortsetter og aktuelle personer kalles inn for nye tester.

Informasjon fra kriseledelsen - 22.05.2021

  Det er i dag tre personer som har testet positivt på hurtigtest, to av disse kan trolig knyttes til smitte som har blitt avdekket tidligere i uka. Smitteveien er foreløpig ikke avklart for det siste tilfellet.

Informasjon fra kriseledelsen - 21.05.2021

Det er i dag kl. 17.00 ingen nye påviste smittetilfeller, men en av gårsdagens hurtigtester er bekreftet positiv.

Påvist tre positive hurtigtester (Covid-19) i vår kommune

Det er i dag 20. mai påvist tre positive hurtigtester med Covid-19 i vår kommune. Smitte er blant annet tilknyttet Koppang skole, og aktuell klasse er informert.

Info og anbefalinger fra kriseledelsen 18.5.2021

  Det er ikke påvist nye smittetilfeller i Stor-Elvdal etter 17. mai. Med bakgrunn i den pågående smittesituasjonen i nabokommunene anbefaler vi at arrangementer for voksne utsettes, i første omgang til og med 24. mai. Arrangementer for barn og unge gjennomføres som planlagt.

Smitteutbrudd i nabokommuner

Innbyggere i Stor-Elvdal oppfordres til å unngå unødvendige reiser til kommunene i Nord-Østerdal og andre kommuner med pågående smitteutbrudd. Det oppfordres også til å unngå besøk fra disse kommunene inntil man har fått kontroll over smittesituasjonen.

Oppdatering Koronavirus 19.04.21

Stor-Elvdal kommune følger nasjonale koronatiltak. Vi anbefaler allikevel fortsatt bruk av munnbind der man kommer tett på andre folk som for eksempel i butikker, bensinstasjoner og serveringssteder.

Takk til alle innbyggere og tilreisende som har fulgt påbudet om bruk av munnbind i påsken!

​Ingen nye smittetilfeller er påvist i Stor-Elvdal etter påske.

Til toppen