Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Flytt hit

Velkommen til Stor-Elvdal!

Full barnehagedekning, et godt skoletilbud og varierte fritidsmuligheter gir gode oppvekstvilkår i Stor-Elvdal. Ved Glommas bredd på Evenstad er det en avdeling av Høgskolen i Innlandet med studietilbud innen skog- og utmarksfag. Det jobbes også for å etablere en privat videregående skole fra høsten 2020.
skårnsjøen

Kommunen har et rikt kulturliv, eget kulturhus og idrettshall i flerbrukshallen ”Storstua”. Naturen er variert med skog, fjell, sjøer og elver som innbyr til jakt, fiske og friluftsliv av forskjellige slag.

Selv om kommunen er forholdsvis liten, målt i innbyggertall, er det et variert næringsliv, med behov for ulike typer kompetanse. Ringnes Imsdal og Moelven Østerdalsbruket er kanskje kommunens mest kjente bedrifter.

Hvis du vil ha et avbrekk og oppleve storbylivet er det bare drøye 20 mil både til Oslo og Trondheim. Både Rørosbanen og riksveg 3 går gjennom kommunen. Det er også god veiforbindelse til Gudbrandsdalen.

Kommunen har regulerte boligtomter til salgs, og prisnivået er generelt gunstig.

På disse sidene vil du finne aktuell informasjon om alt som berører deg som vurderer, eller ønsker å flytte til Stor-Elvdal.


VELKOMMEN TIL STOR-ELVDAL!

 Kontaktpersoner

 Arbeid

​Stor-Elvdal har et svært variert næringsliv i forhold til innbyggertallet. Etterspørselen etter arbeidskraft kan variere, men det lyses stadig vekk ut ledige stillinger både innenfor privat og offentlig virksomhet.

Gå til temaside arbeid og næring

 Kultur og fritid

​Kommunen vår har et svært aktivt og allsidig kultur- og idrettsliv. Det er også svært gode muligheter for jakt, fiske og friluftsliv.

Gå til temaside kultur og fritid

 Oppvekst, skole og utdanning

​Stor-Elvdal har et godt utbygd barnehagetilbud, to barneskoler, ungdomsskole, videregående skole og høgskoleavdeling for skog og utmarksfag.

Gå til temaside barn og unge 

Sist oppdatert: 14.11.2019 10:21:31
 
Stor-Elvdal kommune - tlf 62 46 46 00 - postmottak@stor-elvdal.kommune.no - Postboks 85, 2481 Koppang
organisasjonsnummer 964 948 887 - kommunenummer 0430 - bankkontonummer 1850 07 20073
 
Ansvarlig redaktør: Rådmann - Nettredaktør: Tore Sandberg