Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Kommuneplanens samfunnsdel 2019-2040

Kunngjøringer

​​​Her vil du finne alle kunngjøringer fra Stor-Elvdal kommune som blir lagt ut på internett.
 

Lese nyheter på ipad ute.jpg

Høringer

Norsk lov stiller krav om offentlig høring i forbindelse med en rekke saker, blant annet etter plan- og bygningsloven. For kommunen som forvaltningsorgan vil det gjelde f eks kommuneplaner, reguleringsplaner, bebyggelsesplaner og i flere tilfeller også utbyggingsavtaler og konsekvensutredninger. Hensikten er at alle skal ha mulighet til å bli hørt før vedtak fattes.
 
Klikk på artikkelen om den høringen du er interessert i. Der finner du kunngjøringsteksten samt høringsdokumentene. Du kan sende høringsuttalelse elektronisk til Stor-Elvdal kommune.
 

Anbud

Kommunene er bundet av lov og forskrift om offentlige anskaffelser når det gjelder tildeling av offentlige kontrakter om levering av varer, tjenester eller utførelse av bygge- og anleggsarbeider. Noen anbud lyser vi ut sjøl, for eksempel brøyting, kosting av kommunale veger og plasser. Slike publiserer vi på denne siden.
 
Firmaet Abakus AS i Engerdal har ansvar for mange av innkjøpskontraktene våre. De anbudene de har ute for oss, ligger på hjemmesida deres og/eller på Doffin.
 
Har du spørsmål send oss en epost: postmottak@stor-elvdal.kommune.no
 
Sist oppdatert: 04.05.2020 10:23:34