Bli frivillig aktivitetsvenn

Av: Tore Sandberg | Publisert: 07.12.2018 13:27:22

Gjennom tilbudet aktivitetsvenn får mennesker med demens flere aktiviteter og gode opplevelser. Kanskje du har lyst til å bidra?​

​Det er Nasjonalforeningen for folkehelsen som står bak prosjektet i nært samarbeid med kommunene. I Stor-Elvdal betyr det Frivilligsentralen og kommunens hukommelsesteam.

Å være aktivitetsvenn er enkelt. Du trenger bare å gjøre noe du liker, for eksempel gå en tur, samtidig som du gir en med demens flere gode opplevelser.
Det kan også være et tilbud til mennesker som er alene og ensomme.

Nå er vi ute etter frivillige som kan bidra i vår kommune. Hvis du er interessert kan du kontakte Adam Bielek eller Kimberly Sue Hoskins (vikar) på Frivilligsentralen, enten ved å stikke innom eller sende epost: adam.bielek@stor-elvdal.kommune.no  eller kimberly.sue.hoskins@stor-elvdal.kommune.no. Du kan også melde deg på via nasjonalforeningens hjemmeside.

Alle som vil være aktivitetsvenn må igjennom et lite kurs før de kan starte opp. Det er satt av to kursdatoer på Frivilligsentralen; 22. januar og 29. januar 2019.

Du kan lese mer om Aktivitetsvenn på Nasjonalforeningens hjemmeside

Sist oppdatert: 10.12.2018 09:51:50