Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Budsjett uten kutt og nedskjæringer

Av: Tore Sandberg | Publisert: 22.12.2017 12:59:21

Kommunestyret har vedtatt budsjettet for 2018 uten kutt og nedskjæringer.​

Kommunestyret behandlet budsjettet og økonomiplanen for 2018-2021 i sitt siste møte før jul, 20.12.

I motsetning til en del andre kommuner unngår Stor-Elvdal kommune kutt og nedskjæringer i neste års budsjett. Selv om det også er stramme tider her er det planlagt flere større investeringer de neste årene, med blant annet nye omsorgsboliger.  Kommunestyret har også vedtatt at det skal bygges en ny kommunal barnehage på Koppang.

Ved bruk av disposisjonsfond er det også satt av midler til blant annet ryddeaksjon, elgprofilering - og skilting langs rv 3, utviklingstilskudd til kontorfellesskap i Sollia mm.

Bygdebokprosjektet pågår for fullt, og i utgangspunktet var det satt av midler fram til 1.8.2018. Men kommunestyret vedtok nå at det skal utarbeides en sak med økonomisk ramme og fremdriftsplan for prosjektet innen 1. halvår 2018.

Det er også lagt inn at kommunen skal bidra på ulike satsinger, som utvikling av Tekna Park, etablering av servicesenter ved Vinjevegen og etablering av ladestasjoner ved hyttefelt og i sentrum.

Stor-Elvdal kommunes driftsbudsjett for 2018 er på kr 272 millioner i balanse, og  dette er en økning fra fjoråret på 4,9 %. 

Du finner saksliste og møteprotokoll på kommunens hjemmeside via linken HER

 

Sist oppdatert: 22.12.2017 13:26:17