Bygdebokarbeidet mer omfattende enn forventet

Av: Tore Sandberg | Publisert: 11.07.2017 10:51:34

Det legges ned en enorm arbeidsinnsats både av bygdebokforfatter og frivillige med bygdebokserien Grend og slekt 2 & 3. Men arbeidet er mer omfattende enn forventet og det vil derfor ta ennå noe tid før bind 2 er ferdig.

​Her er informasjon om status i bygdebokarbeidet per juli 2017:

Det er en enorm arbeidsinnsats som ligger bak arbeidet med bygdebokserien Stor-Elvdal - Grend og slekt, bind 2 & 3. Underveis i arbeidet har det vist seg at det har vært mer arbeid enn det man var klar over på forhånd. Dette baserer seg på de opprinnelige rammene som ble lagt for prosjektet, og for hva man ønsket å ha med i bøkene.

For at kvaliteten på bygdebokserien skal bli slik forfatteren, bygdebokkomiteen og alle andre gode hjelpere ønsker, er det nødvendig at vi bruker den tiden vi trenger. Både forfatter og frivillige har hele veien jobbet intenst mot tidsfrister satt opp med stramme marginer, men har nå innsett at prosjektet pr i dag ikke kan gi en dato for utgivelse av bind 2 og 3.

Bygdebokkomiteen beklager dette overfor oppdragsgiverne og alle som venter på å få bygdebøkene i hendene, men er sikre på at resultatet vil oppveie ekstra ventetid.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om framdrift og ferdigstillelse av bind 2 over sommeren.

Med ønske om en fortsatt god sommer.

Janne Mellum, kultursjef

Sist oppdatert: 11.07.2017 11:00:07