CD-slipp i barnehagen

Publisert: 10.06.2013 12:30:29
cdslipp2
​​Cd-slipp må selvsagt feires! Det var stor stemning og høy partyfaktor med fengende rytmer, saft og is til alle i Koppang barnehage mandag ettermiddag.

Det er ikke hvert år barnehagen gir ut egen cd. Men i vinter gikk alle ungene "i studio" for å spille inn CD i anledning 20-årsjubileet, som Koppang barnehage feiret i fjor.

Det var stor jubel i barnehagen da den nye CD'en ble spilt for unger, ansatte og foreldre. Etterpå vanket det fortjent is til hele gjengen.

Utgivelsen har kommet i stand med god hjelp av Gro Østbø og Eirik Danielsen, og med Ola Lutnæs Trøen som gjesteartist.

Gjennomgangstemaet i CD-en er vennskap, og blant mange fine rim, regler og sanger finner vi for eksempel "Tenkj om vi var venner", "Venner i verden" og "Dunderly".

Med CD-slipp og sommerferie like rundt hjørnet passet det bra med en skikkelig markering og sommerfest for ansatte, barn og foreldre.

CD'en koster 150 kroner og kan fåes kjøpt mot kontant betaling i Koppang barnehage. Vi tipper at de 200 eksemplarene går raskt unna!

cdslipp

Sist oppdatert: 22.09.2015 06:41:55