Dagens budskap om Korona i Stor-Elvdal

Av: Inger Lise Dyrstad | Publisert: 13.03.2020 16:07:56

​Karantenebestemmelser, hvordan opptre i butikken og info til hytteeiere

Karantenebestemmelser

Alle som har vært på reise utenfor Norden de siste 14 dagene skal ta kontakt med legekontor på telefon 62463400 eller legevakt telefon 116117. Her får du informasjon om hvordan du skal forholde deg i karantenetiden. Karantene betyr at du må holde deg hjemme i ditt eget hjem og ikke omgås andre. Det er helt greit å gå tur, men hold avstand hvis du møter noen.

Du skal ikke oppsøke butikk, arbeidsplass eller venner når du er i karantene.
Du skal heller ikke ta imot besøk - da setter du deg selv og andre i fare.

Hold avstand på butikken

Innbyggere som må på butikken skal holde god avstand – både til de du møter og til de som jobber i kassen. Det er ikke nødvendig å handle mer enn vanlig, dette for å ivareta alle slik at vi får tak i det vi trenger.

Hytteeiere - hold dere hjemme

Stor-Elvdal kommune fraråder hytteeiere på det sterkeste å dra til hyttene sine i vår kommune nå og de kommende 14 dagene. Det er svært viktig at folk avstår fra reiser, herunder shoppingturer i både inn- og utland for å minske smittespredningen av Koronaviruset.

Status

Det er pr. i dag kl. 16.00 ikke påvist smittede av koronaviruset i Stor-Elvdal kommune.

Sist oppdatert: 19.03.2020 00:53:15