Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Eiendomsskatt 2020 - lister til offentlig gjennomsyn

Av: Bjørg Skogsrud | Publisert: 27.02.2020 09:31:30

​I henhold til eiendomsskatteloven § 15, legges eiendomsskattelistene ut til offentlig gjennomsyn i minst 3 uker fra 29.02.2020.

​Her er link til skattelistene:

Skatteliste - offentlig ettersyn 2020_Alle eiendommer

Skatteliste - offentlig ettersyn 2020_FRITAK

På bakgrunn av kommunestyrets vedtak om utskriving av eiendomsskatt for 2020 (k-sak 19/79), og med hjemmel i eiendomsskatteloven § 15, legges eiendomsskatteliste ut til offentlig gjennomsyn i minst 3 uker fra 29. februar 2020. Lista viser de skattepliktige eiendommene med angivelse av matrikkelnummer (gård-, bruks- og festenummer), eiendomsskattetakstene, skattesatsen og utregnet eiendomsskattebeløp.
Skattesedler sendes ut samtidig som skattelista blir lagt ut. De fleste vil, på lik linje som i 2019, få tilsendt skattesedlene elektronisk, via SvarUt. Det henstilles om at mottaker åpner disse elektronisk snarest mulig etter mottak, slik at vi slipper kostnaden med å sende dem ut pr vanlig papirpost.

For boliger bruker Stor-Elvdal kommune  Skatteetatens beregnede markedsverdier for boligen som grunnlag for utskriving av eiendomsskatt, om du mener grunnlaget er feil, kan du selve endre dette i skattemeldingen. Det er ikke lenger nødvendig å klage til skatteetaten. Mer opplysninger om dette finner dere her.

For eiendommer hvor takst ligger til grunn for utskriving av eiendomsskatt, må endring av grunnlaget for eiendomsskatt skje gjennom skriftlig klage til Stor-Elvdal kommune.

Klage vedrørende fastsatt eiendomsskattetakst kan fremmes hvert år i forbindelse med den årlige utskrivingen av eiendomsskatt, dersom det ikke er klaget på samme grunnlag tidligere år. Klagen sendes skriftlig til eiendomsskattekontoret innen 6 uker (senest 12. april 2020).

Eiendomsskattekontorets adresse:
   Post:        Stor-Elvdal kommune, pb. 85, 2481 Koppang
   E-post:       postmottak@stor-elvdal.kommune.no


Eiendomsskatten faktureres i 2 terminer, april og oktober
Eiendomsskatt og kommunale avgifter kommer på separate fakturaer.
For ytterligere opplysninger om eiendomsskatt henvises det til eiendomsskattekontoret.

Sist oppdatert: 23.03.2020 00:54:03