Tok med ordføreren på befaring

Av: Tore Sandberg | Publisert: 22.10.2018 12:37:04

​Hagelagsleder Jorun Klefsås tok med seg ordføreren på befaring for å diskutere utfordringer og muligheter for å sikre et fortsatt grønt og attraktivt Koppang sentrum.

​Stor-Elvdal hagelag har vært og er en viktig bidragsyter for å holde beplantning og bed i orden. Særlig bedene og urtehagen i og utenfor Frivilligsentralen, som er svært farge- og innholdsrike i sommermånedene. Men det krever mye dugnadstid og ressurser, og når hagelaget sliter med rekrutteringen er det begrenset hvor mye de kan påta seg neste år. På mandagens befaring med ordfører Terje Hoffstad kom hagelagslederen med flere gode innspill på hva som kan og bør gjøres for å ivareta kvaliteten i bedene. - Det er viktig å ha noen med kompetanse, helst en gartner som kan følge opp oppgavene, sier Jorun Klefsås.

Ordfører Terje Hoffstad setter stor pris på engasjementet fra hagelagets leder, og lover å ta saken videre.

- Det er viktig at vi tar tak i utfordringene for å sikre ei framtid med et fortsatt hyggelig sentrum, mener ordføreren. Med færre til å utføre dugnadsarbeid ser han at det kan bli nødvendig at kommunen bidrar mer. - Det er noe som vi eventuelt må ta inn i budsjettsammenheng, sier ordføreren.

Sist oppdatert: 22.10.2018 13:43:47