Vellykkede fossedager i Sollia

Publisert: 13.08.2013 08:13:16
Utsikt fra fossehuset i Sollia

Det nye fossehuset byr på en helt spesiell utsikt og nærhet til naturen.

​Sollia og Stor-Elvdal har fått en ny turistattraksjon. Fossehuset ble offisielt åpnet under helgens svært vellykkede fossedager.

​Fossedagene 2013 hadde to hovedtemaer: Blesterjernets historie i Sollia og De reisende: Taterne og solliværingene.

Fra det omfattende programmet kan vi ellers nevne; kunst/salgsutstilling i lokalet Jomsborg, fotoutstilling på Nordre Brænd, aktiviteter ved Vannbruksmuseet, utdeling av Fosseprisen,  buskspilling med reisende artister og festligheter på Jomsborg.

Arne Espelund ble tildelt Fosseprisen, mens Laila Yrvum hadde gleden av å motta Fossegrimprisen. Omlag 350 publikummere overvar overrekkelsen av Fossehuset og kulturprogrammet lørdag.

For flere nyheter og reportasjer fra Fossedagene se http://www.sollia.net/

‭(Skjult)‬ Mer informasjon

Sist oppdatert: 29.09.2015 10:43:47