Friluftskartlegging

Av: Bjørg Skogsrud | Publisert: 29.03.2019 07:07:37

​Kartlegging og verdisetting av friluftsområder i Stor-Elvdal kommune ble sluttbehandlet i kommunestyret 13.03.2019.

Kartleggingen og verdisettingen er gjort i henhold til retningslinjer gitt i Miljødirektoratets veileder M98-2013, «Kartlegging og verdisetting av friluftsområder». Friluftsområdene er kartlagt, beskrevet og delt inn i ulike område typer og bruk i henhold til veilederen.

Som et ledd i kvalitetssikringen og ferdigstillingen ble kart og beskrivelse/kategorisering/verdisetting av områder lagt ut på høring slik at relevante instanser, interesseorganisasjoner og private kunne komme med innspill om eventuelle justeringer av grenser og verdivurderinger.

Kartleggingen og verdisettingen består av et kart og en områdebeskrivelse, hvor beskrivelse av hvert område er knyttet opp mot et ID-nummer i kartet. Til sammen har 45 områder blitt kartlagt og beskrevet.

Sist oppdatert: 01.04.2019 09:37:52