Info om fritidskortet, til foreldre og foresatte i Stor-Elvdal

Av: Jørund Hjeltnes Langdal | Publisert: 21.08.2020 14:46:22
fritidskort

Pilotprosjektet «Fritidskort for barn og unge» dekker kostnader til deltakelse i en fast fritidsaktivitet for alle mellom 6 og 18 år.

Tilskuddet er på inntil kr 1000 pr halvår for hvert barn og gjelder i første omgang høsten 2020 og våren 2021.

Ordningen gjelder også om du deltar i aktiviteter i annen kommune fordi det ikke finnes tilbud i Stor-Elvdal, eller du er hybelboer. Tilskuddet utbetales til oppgitt konto mot at vi får tilsendt:

• Kvittering som viser at kontingenten er betalt.
  • Eller skriftlig bekreftelse fra ansvarlig arrangør på at du er påmeldt en fast aktivitet

Kopi av kvitteringen/påmeldingen kan enten

• Sendes på e-post til:

marit.solberg@stor-elvdal.kommune.no

janne.mellum@stor-elvdal.kommune.no

• Legges i kommunens postkasse utenfor kommunehuset Myrvang.
  • Sendes pr post til Stor-Elvdal kommune, pb 85, 2480 Koppang. Konvolutten merkes med «Fritidskortet»

Det har kommet inn flere forslag til aktiviteter som det ikke er fast tilbud om for øyeblikket. Vi vil derfor kontakte aktuelle personer/organisasjoner for å sjekke om det er grunnlag for å starte nye fritidstilbud. Vi håper at alle med barn i alderen 6-18 år ser nytten av dette tilbudet, og leverer dokumentasjon slik at tilskuddet kan utbetales.

Ta gjerne kontakt med en oss om det er noe dere lurer på

Hilsen Janne og Marit

Janne Mellum, enhetsleder kultur og idrett (tlf 477 51 216)

Marit Solberg, enhetsleder barnevern (tlf 474 84 192)