Her er vår nye kartløsning

Av: Tore Sandberg | Publisert: 26.03.2019 10:11:24
Illustrasjon SÅTE kartområde

​SÅTE Kart er navnet på vår kartløsning.  Der kan du hente mange slags opplysninger, helt gratis.

​Agita Freimane, systemansvarlig for GIS i SÅTE-kommunene (Stor-Elvdal, Åmot, Trysil og Engerdal), forteller at du kan finne daglig oppdaterte kart og registre, og at det er gratis å bruke løsningen.

SÅTE Kart

SÅTE Kart finner du disse kartdataene og mye mer:

• Eiendomskart og informasjon fra matrikkelen (eiendomsregister), men ikke hjemmelshaver.
  • Reguleringsplaner med bestemmelser, både gjeldende planer og de som er under arbeid.
  • Kommuneplanen med bestemmelser
  • Markslag (AR5)
  • Godkjente tiltak/bygg
  • Situasjonskart
  • Temadata (samferdsel, samfunnssikkerhet, friluftsliv, natur, flomsoner)
  • Flyfoto
  • Historiske flyfoto
  • 3D-kart
  • Google Street View

Mer informasjon og tips og triks for hvordan du bruker kartløsningen, samt lenker til andre kartløsninger finner du i kartportalen vår.

Mobil og nettbrett

SÅTE Kart fungerer best på PC, men kan også brukes i nettleser på mobiltelefon og nettbrett. Du kan også laste ned appen Kommunekart med kart for hele landet:

App til iPhone

App til Android